valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

be bilmem soru felan yaaa. zaten tüm yazılanları da okumadım bildiğim kıytırık sorular da kesin yazılmıştır.ama deniiim bir adt klasik soru;
padişah vezirini öldürmek ister ve vezir de bu durumdan haberdardır. gel gelelim vezir bir yanlış yapar ve sonucunda padişahın eline düşer. alanen öldürmek istemeyen padişah bir soru sorar.- vezirim elimde iki kağıt var bunlardan biri yaşam biri ölüm der. lakin kağıtların ikisindede ölüm yazmaktadır.
bunu düşünen vezir nasıl olurda ölümden kurtulur.?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
be bilmem soru felan yaaa. zaten tüm yazılanları da okumadım bildiğim kıytırık sorular da kesin yazılmıştır.ama deniiim bir adt klasik soru;
padişah vezirini öldürmek ister ve vezir de bu durumdan haberdardır. gel gelelim vezir bir yanlış yapar ve sonucunda padişahın eline düşer. alanen öldürmek istemeyen padişah bir soru sorar.- vezirim elimde iki kağıt var bunlardan biri yaşam biri ölüm der. lakin kağıtların ikisindede ölüm yazmaktadır.
bunu düşünen vezir nasıl olurda ölümden kurtulur.?

ben biliyorum bu sorunun yanıtını ama tekrar sıra bana gelmesin diye söylemicem :p

herkes biliyodur herhalde bunun cevabını. neyse söyle bari de başka bir soruya geçelim.

ok söyliyim bari :)

padişahın böyle bir şey yapacağını tahmin eden vezir
çektiği kağıdı okuduktan sonra yırtıp atmıştır
diğer kağıdı okur
onda da ölüm yazdığı için
herkes ilk kağıtta yaşam yazdığını sanacaktır...
kral da bu durumda aksini söyleyemez :cherry:

sıradaki soru ozaman ve kolay bir soru...

Ağırlığı olmamasına rağmen gemileri batırabilen şey nedir?

bu arada ben çıkıyorum maalesef,, artık yarına görüşcez,,, herkese iyi akşamlar diliyorum :)

Moderatör (forrap)
Herkese günaydın:rendeer:
Eee sorulan sorular bilindiğine göre(yani öyle gözüküyor)artık başka sorular gelsin bakalım:)

vay bea ayın 15'inde en son bilgisayar karşısına geçebildim ve şimdi tekrar döndüm neler dönmüş bea
bencede deliktir sorunun cevabı bende yeniyim ama benden sonra gelenlerde olmuş kurallara saygı yoksa sorular birbirine giriyo

Arkadaşlar hala sorunun doğru cevabı onaylanmadı ama eğer cevap delikse ben sorumu sorayım.

Sürekli yukarı çıkıp, aşşağı inen küçük kırmızı şey nedir?

Baştan söyleyeyim benden mantıklı makul bilmece çıkmaz.
İlk bilmecemi okumuş olanlar hatırlayacaktır.

herkese günaydın,,, sorumun doğru cevabını gt06 vermiş,, tebrikler,,, senin sorununda cevabını ustaoğlu gayet mantıklı cevaplamış :),, eğer doğruysa sıradaki soruyu alalım :)

peki ben soruyorum şimdi;

bir kadın bir adama seni deliler gibi seviyorum diyor adam kendini camdan aşağı atıyor, neden ?

ancak girebildim çok özür arkadaşlar
cevabı da vereyim artık :D

çükü kadın adamın kayınvalidesi, sık anlatılan tipik kayınvalidelerden :queen:

kızdınız mı :cherry:

bir tanede ben sorayım.

madam ile matmazel arasında ne fark vardır:bounce: :mrgreen: :rendeer:

Moderatör (forrap)

madam ile matmazel arasında ne fark vardır:bounce: :mrgreen: :rendeer:

Selam arkadaşlar...
Matmazel daha az kullanılmışı mı oluyo:pGarip bi soru:)Madam kullanımda olan matmazel ise kullanılmaya hazır olan mı oluyo::sas:: Bunun cevabı sakat bi cevap değildir umarım,yoksa en sonunda bayanların gazabına uğrayacağız:)

cevabı abzürt değildir merak etmeyin. ama bu cevaba sadece biz erkekler cevap vereceksek hemen söyliyeyim cevabı MÖSYÖ olacaktı

Moderatör (forrap)
Başlığımıza ne oldu böyle:cyclopsan Hadi arkadaşlar,burda bir çeşit beyin fırtınası dönüyordu,biz bu ülkenin düşünen kesmiyiz:p Hareketlensin artık bu başlık:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar