E------>En
B ------>büyük
O ------>ortak
B------>bölenCevap tabi ki de bu değildir...Öylesine bi sallayım dedim.Birde,
Bölümüne geldiğinde eğer söylediğini yaparsan,sürekli başa dönüyorsun ve bir türlü yazıyı sonuna kadar okuyamıyorsun
(Biraz karadenizli muhabbeti oldu ama belki cevap odur ne biliyim)
Ne biliyim,aslında metinlerde saklı şifre,parola vb. şeyleri çabuk bulurum ama kafam karıştı bunda![]()
Selam ArkadaŞlar. Ben Mersİnden... Meclİse Bİr Mektup Yazdim. Dedİmkİne; Ben Motorumla Evlenmek İstİyorum. Kanunİ DeĞİŞİklİk Fİlan Yaparmisiniz Dİye. Cevap Beklİyorum. Bu Arada Araniza Katilan Bİr Motomanyak'i Kabul Edermİsnİz?
peki ozaman soruyorum HAZIRMISINIZ???
Ey şu dakikada bu yazıyı okumakla meşgul kişi!
Bu yazıda öyle bir özellik var ki, dikkatli bir kişi kolayca fark edecektir bu özelliği.
Oku, evet tekrar tekrar oku. Başa gelip bir kez daha oku.
Bu bir zeka testi değildir bir ölçme değildir. Sadece algıyla ve biraz da parçayı tümüyle ele almakla alakalıdır.
Ey bu eşsiz yazıyı görmüş bahtiyar kişi. Cevabı bul ve yaz aşağıya....
evet arkadaşlar soru bu... :cherry:
kolay gelsin...
yürekçe;395091' Alıntı:Selam ArkadaŞlar. Ben Mersİnden... Meclİse Bİr Mektup Yazdim. Dedİmkİne; Ben Motorumla Evlenmek İstİyorum. Kanunİ DeĞİŞİklİk Fİlan Yaparmisiniz Dİye. Cevap Beklİyorum. Bu Arada Araniza Katilan Bİr Motomanyak'i Kabul Edermİsnİz?
oh be ne ala memleket bende millet nerede diyorum bir baktımki başka bir topikte üçgen sayıyorlarr: en baştada meliss .işte buna ihanet derler.:mrgreen: bende kendimi öldüriyimde choppersiz kalın bakalım.
peki ozaman soruyorum HAZIRMISINIZ???
Ey şu dakikada bu yazıyı okumakla meşgul kişi!
Bu yazıda öyle bir özellik var ki, dikkatli bir kişi kolayca fark edecektir bu özelliği.
Oku, evet tekrar tekrar oku. Başa gelip bir kez daha oku.
Bu bir zeka testi değildir bir ölçme değildir. Sadece algıyla ve biraz da parçayı tümüyle ele almakla alakalıdır.
Ey bu eşsiz yazıyı görmüş bahtiyar kişi. Cevabı bul ve yaz aşağıya....
evet arkadaşlar soru bu... :cherry:
kolay gelsin...
olmadı ki.
ben düşünmüştüm bi harf eksik olabili diye. ama "j" de olmayınca değidir demiştim.
Bu seferde PES diyorum ama yuh manasında pes,yok Lebron James:cyclopsan O kadar uç bi soru da sorulmaz ki kardeşimSaçlarım döküldü düşünmekten
Melis merak ettim sana bu soruyu birisi mi sordu yoksa bir yerden mi okudun,eğer bir yerden okuduysan veya birisi sana sorduysa merak ettim doğru cevap verebildin mi
Bu ne sapık bir sorudur yaaa
İyi iyi hiç üzülmedim bilemediğime
![]()