valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

neden doğru değil bea :salut:
kardeşim bu soruyu bana sormuştu ve ben bulamadım bana doğru cevabı söylemişti bende buraya yazdım neden olmuyoooo:silent:

Hadi arkadaşlar neredesiniz???Devam edelim,hareket gelsin topice biraz...At avrat silah sorusunun cevabı arkadaşın verdiği değilse açıklansın artık,bilemedik kabul:)Bir tane de ben sorayım...

Bir kral tarafindan ölüm cezasina çarptiriliyorsunuz.
ve sizi bir hücreye kapatip yaniniza bir adet tavuk koyuyorlar ve sen tavugu nasil öldürürsen bizde seni öyle öldürecegiz diyorlar.

Ve sizde kara kara düsünüyorsunuz bu tavugu en az aci çektirerek nasil öldürebilirim diye.
Ve bir fikir geliyor akliniza ve bu fikir sayesinde tavuk ölüyor, ama siz ölmüyorsunuz nasil acaba?
Çok saçma gelecek ama tavuğu kaderiyle başbaşa bırakırım eceli gelir ölür..E dolayısıyla bende ecelimle ölürüm:mrgreen: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaşlar.işte tatil bitti ve çok sevdiğim işime geri döndüm:pr:
yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz dedikten sonrakaldığımız yerden devam etmek için sıradaki arkadaşımızı sorusunu sormak üzere davet edelim.hepimize başarılar dilerim.....reha :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Temel, dolma kalemiyle mektup yazarken birden çok hizli yazmaya baslamis. Neden?

Moderatör (forrap)
kaldığımız yerden devam etmek için sıradaki arkadaşımızı sorusunu sormak üzere davet edelim.hepimize başarılar dilerim.....reha :cat: [/B]

Kaldığımız yer tam olarak benim sorduğum soruydu zaten,biz devam ediyorduk yani:wiinkk: Neyse...

skyline maalesef o da doğru değil:) Aslında bir mantığa verilen cevaplarda doğru sayılır yani mantıken öyle ama tam olarak doğru değil.

Doğru cevabı kimse beklemediğine göre cevabı vereyim madem,yoksa ortalık bir sürü cevapsız soru kaynıycak.

Tam cevap Kafasını ıssırararak kopartıp öldürmek olacaktı şeklinde olacaktı:)

Dediğim gibi aslında diğer cevaplarda mantıken doğru sayılır ama bilmecenin tam cevabı yukarıdaki gibi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
3 cocuğum var.Birincisi benim yaşımın ilk rakamı yasındadır.İkincisi benim yaşımın ikinci rakamı yasındadır. Üçüncüsü bu iki rakamın toplamı yaşındadır. Hiçbirinin yaşı aynı olmadığına göre ve hepimizin yaşları toplamı 45 ise benim yaşım kaçtır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Düşünen file ne denir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
en yukardaki iptal:cat:

Moderatör (forrap)
Mesajlara eklenti yaparken problem oluyor bu gün bende mecburen flood yapıcam:silent:

2. Sorduğun bilmecenin cevabıda Filozof :cat: Zaten vardı sanırım bu soru ama neyse işte cevap filozof:)

27 yaşındadır bence

1.çocuk 2 yaşında
2.çocuk 7 yaşında
3.çocuk 9 yaşında
anne 27 yaşında

===============
45 yaş

puahaha bildim:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler siz nasılbiliyorsunuz bu işin ustası olmöuşunuz veya gogleden arama yapmısısnız:mrgreen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar