Evet soru biraz garip... zaten geçiştirme bir soru demiştim.Cartal' Alıntı:Sekisyüsiki
ama bence bu soru garip biraz
ABİ HARBİ KAFAYI KIRDIRACAKSINIZ BANAdemonicdreams' Alıntı:Evet soru biraz garip... zaten geçiştirme bir soru demiştim.
Net'ten kopya bir soru olduğu için cevabı da aynen kopyalıyorum.
"Yaprak kurdu 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. ciltleri tamamen kemirdiği için bundan dolayı 800 yaprak
Birinci ciltten 1 yaprak kemirmiştir. Sadece 1.yaprak,
Onuncu ciltten 1 yaprak kemirmiştir. Sadece 100 yaprak,
Toplam 802 yaprak eder."
Değil mi?.. Neyse.. benden bu kadar!İki baba ve 2 oğulu şu şekilde düşünüyoruz.
Büyükbaba
Baba
Torun
Burada üç şahıs vardır. Her birine birer elma veririz
ikisi öne ikisi arkaya, oldumu:mrgreen: :rendeer:xxxxx' Alıntı:güle güle:rendeer:
ben buraya uğramayalı burası almış başını gitmiş:mrgreen:
ben sorayım size 4 fil bi vos vos a nasıl biner![]()
chopper250' Alıntı:arkadaşlar ben 1 saat sora tatile çıkıyorum ama istanbul da olucam .Sakın kopmayın ,melis ve eskici,dark rider,demonicdreams,cartal ,trenox,forrap,xxxxx ve diğer arkadaşlarım, geldiğimde gene sizleri burada kafa kırarken görebilirsem çok mutlu olurum.Ara sıra nete girmeğe çalışırım.Eğlenceniz bol olsun. sevgiler....reha:rendeer:
okusana adını forrap yazıyorya:queen: :queen: :queen:forrap' Alıntı:Güle güle,hoş benim adımı yazmamışsın kaç tane soruya doğru cevap vermeme rağmen ama neyseGüle güle git güle güle gel
İyi tatiller,iyi eğlenceler:cat:
eskici' Alıntı:önce Ben Bildim Ben Sorucam![]()
PEKİ ARALARINA BİR ZÜRAFA KATILIRSA NE OLUR:queen: :queen: :queen: :queen:
chopper250' Alıntı:okusana adını forrap yazıyorya:queen: :queen: :queen:
evet ama ben seni çok önce eklemiştim bak yukarlara doğru :mrgreen: ama genede özür dilerim:rendeer:forrap' Alıntı:Şimdi yazmışsın:queen: Artık arada sırada düzeltildi ibaresi de eklenmiyor ya:silent: Site garipleştiHadi gitmeden bi soru daha sor,yumurta mı tavuktan tavum mu yumurtadanı sor mesela gelinceye kadar aynı şeyin üstünde tartışırız hem geri kalmazsın:queen: