chopper250' Alıntı:hahahaahaa hastaneye gitmiştim kafa travması bölümüne,geçmiş olsun dediler trafik kazasımı? yok dedim MELİSSSS kazası:queen: :queen: :queen: :rendeer: gene kırıyon milletin kafasını:mrgreen:
eskici' Alıntı:YAAA ARKADAŞLAR KONU DIŞI AMA AKLIMA TAKILDI
NASILSA SORUYU TUTTURAMADIM
BİŞİ SORUCAM YAZI KAREKTERLERİNİ NASI BÖLE BÜYÜK YAPIYONUZ BEN YAPAMADIMDA BİTÜRLÜ![]()
:rendeer:
Meliss' Alıntı:taa oralara kadar gitti demek ünüm![]()
ayıp ettiniz arkadaşlar, siz yeterki isteyin,,,,
yavaş yavaş kırarım![]()
![]()
:mrgreen:
bu arada eğer herkes onay verirse cevabı yazim....
ve bilemediğiniz içinde, ceza olarak hepiniz aranızda toplaşıp, bana bi hediye gönderin ( tek taşlı bi pırlanta mesela )![]()
![]()
lay lay loommm,, ayyy bugün çook neşeliyim :cherry:
aaa ayıp ettin,, öğretmenin burda![]()
ilk dersini güsel bi şekilde geçtiğin için bunuda öğreteyim sana
![]()
![]()
şimdi sevgili öğrencim,, yazarkene yukarda Ebatlar kısmı var,, bak oraya gördünmü?? heh işte orda 1 den 7 e kadar rakamlar var,, istediğin boyut için onlardan birine tıklıyon.. veee mutlu sonnn....
yalnız böyle konu dışı şeylerle insanları meşgul etme![]()
benim soru yetmiyomuş gibi bide senle uğraşmasınlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:cherry:
eskici' Alıntı:AHANDA OLDU ÇOK YAŞA MELİSS HCOM ELLERİNDEN ÖPERİM:rendeer: :rendeer:
Hcom Hocam Olucokti Pardon Heycan Oldu
doğruysa gel bu akşam galata ya buz gibi bir bira benden:rendeer: :mrgreen:CartaL' Alıntı:7*(8+11)-10 = 123
veya
(9*11)+(10-7)*8 = 123
hediyeyi ben istiyoruuum
CartaL' Alıntı:7*(8+11)-10 = 123
veya
(9*11)+(10-7)*8 = 123
hediyeyi ben istiyoruuum
chopper250' Alıntı:doğruysa gel bu akşam galata ya buz gibi bir bira benden:rendeer: :mrgreen:
-sa'lık bir kısmı kalmamış bence. Arkadaşı tebrik etmek kolay da, kendime diyecek laf bulamıyorum.chopper250' Alıntı:doğruysa
illa aldırtacan şu yüzüğü:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:CartaL' Alıntı:chopper250 davetin için çok teşekkür ederim.baska zaman umarim :cherry:
bilmece hakkimi meliss e devrediyorum. :bounce:
CartaL' Alıntı:chopper250 davetin için çok teşekkür ederim.baska zaman umarim :cherry:
bilmece hakkimi meliss e devrediyorum. :bounce:
Kapaklar hariç olacak.eskici' Alıntı:1019 DESEM NE OLUR Kİ :queen: :queen: :queen:
1000 YAPRAK DEĞİL KESİİN AMA NEdemonicdreams' Alıntı:Kapaklar hariç olacak.
kafanda amma sağlammış:mrgreen:eskici' Alıntı:1000 YAPRAK DEĞİL KESİİN AMA NE