Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: :queen: :queen:Meliss' Alıntı:evliysen karın duymasın ,,![]()
![]()
orayıdamı buldun yaw vay bee :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer:Meliss' Alıntı:hu huuu,, choopeeerrr bak cevap veriyom :
köpeği içeri alırdın, çünkü içeri girince susar dimi??
varya sizi sizi ??
hıımmm:bounce:Meliss' Alıntı:peki ozaman bu kez matematik yapalım :
6 - 5 - 4 - 3
4 Işlemi Sadece Birer Defa Kullanarak 28 Sayısını Bulabilir Misiniz? (Sadece 4 Işlem Kullanabiliyoruz Toplama, Çıkartma, Çarpma ve Bölme)kolay gessin :cherry: :cherry:
kusura bakma ama ben okulda beşe kadar saymasını öğrenmiştim. Hadi yalvartma benide cevaplatıver:queen: :queen: :rendeer:chopper250' Alıntı:hıımmm:bounce:
chopper250' Alıntı:kusura bakma ama ben okulda beşe kadar saymasını öğrenmiştim. Hadi yalvartma benide cevaplatıver:queen: :queen: :rendeer:
eskici' Alıntı:ahanda buldum:queen:
6/3=2
2+5=7
7x4=28
eskici' Alıntı:HIMMMM.
SORUYORUM ÖYLEYSE
şimdi; saatte 25 km hızla giden bir lokomotiftesin. arkadan 50 km ile rüzgar esmekte. dümdüz, kuru otlar ve çalılarla kaplı bir ovada ilerliyorsun. birden arkada bir yangın basladı ve alevler hızla sana doğru yaklaşıyor. nası kurtulursun.
:rendeer: :rendeer:
ya bu arada soruyu sordum ama önceki soruyu bildimmi ki:cherry:
can_dosay' Alıntı:selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba bende elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım..![]()
hoşgeldin:rendeer:can_dosay' Alıntı:selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba bende elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım..![]()
can_dosay' Alıntı:selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba bende elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım..![]()
trenox' Alıntı:yangın sana yetişemez çünkü;
saatte 25 km hızla gidiyorsun.
arkadan yangın geliyor onun da hızı 50 km.
yangın mantık olarak seni kısa sürede yakalar ama teknik olarak yakalayamaz. matematik oyle der.
sen ilerdeki bir "a" noktasına gittiğinde yangın sana yaklaşacaktır. sendurmadıgın için ilrdeki "b" noktasına gideceksin.yangın sana her defasında biraz daha yaklasacak. ama sen hep ilerde olacaksın. aranızdaki mesafe her defasında daha da azalacak. ama yangın seni ancak sonsuzda yakalayacaktır.
di mi?![]()
trenox' Alıntı:yangın sana yetişemez çünkü;
saatte 25 km hızla gidiyorsun.
arkadan yangın geliyor onun da hızı 50 km.
yangın mantık olarak seni kısa sürede yakalar ama teknik olarak yakalayamaz. matematik oyle der.
sen ilerdeki bir "a" noktasına gittiğinde yangın sana yaklaşacaktır. sendurmadıgın için ilrdeki "b" noktasına gideceksin.yangın sana her defasında biraz daha yaklasacak. ama sen hep ilerde olacaksın. aranızdaki mesafe her defasında daha da azalacak. ama yangın seni ancak sonsuzda yakalayacaktır.
di mi?![]()
GÜNAYDIIINNNNNNMeliss' Alıntı:...günaydın arkadaşlar.... bugünde beynimizi zorlayacağımız sorularla boğuşcaz..
şimdi ilk önce eskici senin soru,,, yaw harbi zor soru,,, mantık bulmaya çalıştım ama bana göre en mantıklı cevap şudur ki:
-yani tren 25 km hızla gidiyorsa, bu çok fazla bir hız diil, oyüzden camı kırar dışarı atlardım![]()
![]()
iyi salladım mı ??![]()