valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALİ VE ALİYE HALININ ÜZERİNDE ÇIPLAK VAZİYETTE ÖLÜ BULUNMUŞLAR.HALININ ÜZERİNDE SU VE CAM KIRIKLARI VARMIŞ .PEKİ ALİ VE ALİYE NASIL ÖLMÜŞLER.... HEHEHEHE:queen: :cat: :cat: :rendeer:
Hadi bakalım görelim cevapları:wiinkk:

SEVGİLİ MOTOSİKLET DOSTU KARDEŞLERİM;

BİLMECENİN CEVABI BİLİNDİĞİ TAKTİRDE VE BİLMECE SAHİBİNDEN DOĞRU OLDUĞU BİLGİSİ GELDİĞİNDE ,DEVAMINA SİZLERDE İLGİNÇ, DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİLMECELERİNİZİ BURADA BİZLERLE PAYLAŞIRSANIZ, HOŞÇA VAKİT GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUZ. NE DERSİNİZ?
:rendeer: :rendeer::rendeer:

chopper250' Alıntı:
ALİ VE ALİYE HALININ ÜZERİNDE ÇIPLAK VAZİYETTE ÖLÜ BULUNMUŞLAR.HALININ ÜZERİNDE SU VE CAM KIRIKLARI VARMIŞ .PEKİ ALİ VE ALİYE NASIL ÖLMÜŞLER.... HEHEHEHE:queen: :cat: :cat: :rendeer:
Hadi bakalım görelim cevapları:wiinkk:

kardeş bi cvp vercem ama kesin yazcagım msj silinir ve beni siteden atarlar:queen: baska soru sor yaw

marefb' Alıntı:
abi ben sölemim wala benimki biraz sapıkcada:cherry:

:cherry: :mrgreen: :queen: :queen:

bende bişey sallayayım. 'şimdi bu ali ve aliye evde sıcaktan bunalmışlar. akıllarına suya girip serinlemek gelmiş. ama evde sular kesikmiş ve deniz falanda yokmuş. evde kalan tek su cam sürahideymiş. sonra soyunmuşlar. hangisi önce girecek diye kavga ederken birbirlerini boğarak öldürmüşler. sonra ali yere düşerken sürahiye takılmış. içindeki su yere dökülmüş ve sürahide kırılmış.'

ee ne diyorsun. oldumu :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ikisi balık olmasın sakın

baska kanit yok mu yahu? buna bisuru hikaye yazilir. ama bunlar kesin balik cikacak...

Evet dostlarım bildiniz. Ali ve Aliye balıkmış Valla bravo size. Şimdi düşiniyimde öyle zor bi bilmece bulacamki kimse bulamıcak keh keh.:queen: :queen: hepinizi çok seviyorum:rendeer: :rendeer: :rendeer:

mostwanted_57' Alıntı:
:cherry: :mrgreen: :queen: :queen:

bende bişey sallayayım. 'şimdi bu ali ve aliye evde sıcaktan bunalmışlar. akıllarına suya girip serinlemek gelmiş. ama evde sular kesikmiş ve deniz falanda yokmuş. evde kalan tek su cam sürahideymiş. sonra soyunmuşlar. hangisi önce girecek diye kavga ederken birbirlerini boğarak öldürmüşler. sonra ali yere düşerken sürahiye takılmış. içindeki su yere dökülmüş ve sürahide kırılmış.'

ee ne diyorsun. oldumu :cherry: :cherry:
valla sen çok yaşa emi dostum ..sabah sabah yarıldım gülmekten...hahaha:queen: :queen:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

BAŞ HARFİ E İLE BAŞLIYAN ÜÇ TANE MEYVA ADI SÖYLEYİN BAKİMM:queen: :queen:

Son düzenleme:
tamam ben kesın cıldırırırırımmm bunu bulana kadar bıraz tüyo ver

elma erik esrar oldumu sımdı:mrgreen:

Son düzenleme:
okan4037' Alıntı:
tamam ben kesın cıldırırırırımmm bunu bulana kadar bıraz tüyo ver

elma erik esrar oldumu sımdı:mrgreen:
yanlış cevap dostum:queen: :queen: :queen: :cat:

abi nerden buldun bu soruyu .....

valla ben bu sorunun cevabını öğrenebilmek için bir tepsi baklava ısmarlamıştım inan........

bilemedinizz:queen: :queen: :rendeer: bakalım kim bilecek:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar