V-Strom mu DL650 mi Derken İnazuma Alan Masum Köylü

Hayırlısı olsun efendim kazasız belasız inşallah. Ben kendim tatlı su motorcusu olduğum için bu aralar sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum , malum havalar soğuk . Bu hafta sonu biraz iyi olucak gibi özledim motorla gezmeyi :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah: )Doğum gününüzde kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara

Motosikleti
Dominar D250
Hayırlı olsun yeni motorunuz bu arada iyi ki doğmuşsunuz.

Hepinize çok teşekkür ederim :) Hep birlikte nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllara adım atarız inşallah :cat: :)

Hayırlısı olsun efendim kazasız belasız inşallah. Ben kendim tatlı su motorcusu olduğum için bu aralar sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum , malum havalar soğuk . Bu hafta sonu biraz iyi olucak gibi özledim motorla gezmeyi :)

Yarın hava güneşli diyor. Dediği gibi olursa süper olacak :cat: :cherry:

Ben bu inazumaları hiç beğenmezdim, geçenlerde yanımdan bir tane siyah renk geçti. Bittim resmen. Sizin motosikletinizde gerçekten renk bakımından harika. Ön camda çok hoş görünüyor. Daha fazla fotoğraf isteriz ona göre :) güle güle kullanın, nice senelere.

Daha fazla, hemde her açından, yakından uzaktan fotoğraf isterim. Özellikle tur camının montajı falan gösteren fotoğrafta isterim.

Unutmadan, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bin inşallah.

hayırlı olsun.. Çok güzel motor..(bu arada doğum gününüz kutlu olsun)
Bende doğum günümde kendime doğum günü hediyesi olarak motosiklet almak istiyorum :) inş. alırım :)

Ben bu inazumaları hiç beğenmezdim, geçenlerde yanımdan bir tane siyah renk geçti. Bittim resmen. Sizin motosikletinizde gerçekten renk bakımından harika. Ön camda çok hoş görünüyor. Daha fazla fotoğraf isteriz ona göre :) güle güle kullanın, nice senelere.

Daha fazla, hemde her açından, yakından uzaktan fotoğraf isterim. Özellikle tur camının montajı falan gösteren fotoğrafta isterim.

Unutmadan, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bin inşallah.

Çok teşekkür ederim :) Pazar günü yeni fotolarını çekiyor olacağım :) Sizlerle paylaşırım :cat:

hayırlı olsun.. Çok güzel motor..(bu arada doğum gününüz kutlu olsun)
Bende doğum günümde kendime doğum günü hediyesi olarak motosiklet almak istiyorum :) inş. alırım :)

Çok sağol dostum:) Yeni yaşında daha güzeline sahip olmanı dilerim :)

Arkadaş koca sene kullandım motoru bu kadar ilgi çekmedi ne bereketli adammışsın ya...

:)) haklısınız aslında da neyse ki kıymetini bilecek adama gitti. Arada gider hasret gideririz :)

Daha ne yapayım motoru evin içine soktum ya :cherry: Her zaman beklerim :cat::) Sen bugün hasret gider Hondayla, ben illaki takılırım peşinize :mrgreen:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Allah uzun sureli saglik sihhat ocinde kullanmak nasip etsin. Sen iyi ben daha ne alayim diye dusunup duruyorum

öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun ve sonrasındada motorunuz hayırlı olsun :) bu arada vstrom dl650 zaten tek basına bır motor yanı yanı vstrom dl650 ve vstrom dl1000 var dıye bılıyorum ben :)

Allah uzun sureli saglik sihhat ocinde kullanmak nasip etsin. Sen iyi ben daha ne alayim diye dusunup duruyorum

Çok teşekkür ederim :) Vallahi bende çok düşündüm durdum ama hiç ummadığım bir motor aldım :)

öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun ve sonrasındada motorunuz hayırlı olsun :) bu arada vstrom dl650 zaten tek basına bır motor yanı yanı vstrom dl650 ve vstrom dl1000 var dıye bılıyorum ben :)

Çok teşekkürler :)
Sorma ya 2. mesajımda belirttiğim gibi; V-Strom yüzünden beyin yandı, F650GS yazacağıma DL650 yazmışım :cherry:

Eski ve yeni sahipler buradayken elcik korumaların marka ve modelini alabilir miyiz? Soğuk havalar beni buna zorladı ayrıca güzel durmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar