uzun yolda ybr ile cbf e yetişebilir miyim ?

Merhaba. Bu yaz bi tura çıkmak istiyoruz kuzenlerle. Başlıktada belirttiğim gibi onlarda cbf var bende ybr almayı düşünüyorum.Acaba uzun yolda onlara yetişebilirmiyim ? Yoksa ybr yerine cbf mi düşüneyim. Yardımlarınız için teşekkürler...

Ehu ehu :) takma boyleri seyleri kafana, cisini yapip binersen ybr ile yetisirsin :) hem grup surusu en yavasa gore yapilir...

DKN

kullanmayı biliyosan tokatlarsın bile :mrgreen:

Cbf ybr ye yetişebilir mi :) En fazla dip gazda 10 km fark eder. Öyle de yol gidilmez zaten

İkinizin de gideceği sağlıklı hızlar 80-90 zaten, daha yukarısı commuter tarzı motosikletlerin yol tutuşunda sorun yaratıyor. Rahat rahat gezersiniz.

Makinanın sınırlarını çok zorlamamak lazim :) ben bi abimle çıktım Yzf R125 vardi bende Cbr125 öyle bi gittik ki o kaçtı ben kovaladim resmen kadran 141 gördü aman tanrım didim :) Sınırlara uygun gidin bence hoş olmayabilir :D

Ybr yolunu buldumu devrini yakaladımı cbf falan bırakmaz ortada cbf kalkışda seri olabilir ama illaki söz konusu son hıza geldimi cbfi geride bırakır bence 2sinede binmiş biri olarak böyle düşünüyorum

Motosikleti
Dominar 250
aynı hızda giderseniz hedefe aynı zamanda ulaşırsınız=)

Yardımlarınızı için çok sağolun aslında yetişmek olarak yazdığım şey hani uzun yol yorulmak falan anlamındaydı Kendi yorulmam motorun yorulması vs o. Konudan değerlendirir misiniz?

CBF kullananlar kaçla gitmeyi düşünüyorlar merak ettim ? Bence sürat daha önemlisi CBF'in bu tip bir yolculuk için çok daha konforlu bir motor olması. O yüzden CBF al. Hatta maden sıfır alacaksın şunu al, onlar da sürünce hayran olsunlar :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-lifan-kp-150-su-sogutmali-k.kartiniza-9-taksit-212189727/detay

Şu anda sıfır motor alacak olsam bunu alırdım. CBF'ten çok daha iyi gidiyor, titreşim yok, su soğutmalı ve görüntüsü çok daha güzel.

Cbf daha konforludur muhtemelen, daha dün ybr ile bozuk yolda 70km kadar gezdim. Inince ellerim resmen titreşimden zangırdıyordu. Kullanırken pek rahatsız etmiyor ama inince mahvediyor. Gidonun içini doldurmayı düşünüyorum bakalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni uzun yolda mesela riva yolunda cbf150 de ybr de hemde 2 kişiyle geçiyor ybr nin bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar