Uzun Yolda 7/24 Yol Yardımı Alabileceğimiz Seçenekler Nelerdir?

Evet arkadaşlar, çokça uzun yol yapmış arkadaşların tecrübelerinden faydalanabilir miyiz?

Diyelim ki Ege'ye doğru akıyoruz, Karacabey'de arıza yaptı. Yakında da motosiklet tamircisi yok. Ne yapabiliriz?

Çok uzun yol yapmadım hatta ilk uzun yolumdu.(Bana göre )Geçen çarşamba x max 250 aldım (2013 model) perşembe atladım Balıkesirden dikiliye gittim. Denizden çıkınca o ne? Marş basmıyor. uğraştım olmuyor haydaa. Yazlıkçı dayım çandarlıdan bir motor tamircisi buldu. Aradım misafirim var gelemem dedi. Haydaa hava da kararmaya başladı. Balıkesir'den bir usta buldum görüntülü olarak aradım camı indirdim sigortayı çıkarıp yedek sigortayı yerine taktım.(Daha önce hiç yapmamıştım.)Motor çalıştı çok şükür. Sanırım kazık yemeden öğrenilmiyor:)

Çok uzun yol yapmadım hatta ilk uzun yolumdu.(Bana göre )Geçen çarşamba x max 250 aldım (2013 model) perşembe atladım Balıkesirden dikiliye gittim. Denizden çıkınca o ne? Marş basmıyor. uğraştım olmuyor haydaa. Yazlıkçı dayım çandarlıdan bir motor tamircisi buldu. Aradım misafirim var gelemem dedi. Haydaa hava da kararmaya başladı. Balıkesir'den bir usta buldum görüntülü olarak aradım camı indirdim sigortayı çıkarıp yedek sigortayı yerine taktım.(Daha önce hiç yapmamıştım.)Motor çalıştı çok şükür. Sanırım kazık yemeden öğrenilmiyor:)

ben de geçen sene bir zincir kopması olayı yaşadım. Hem de pazar günüydü. Allah'tan bulduk bir usta Allah razı olsun çok güzel ilgilendi ve para dahi almadı, yolda kalana yardım etmek sevaptır dedi almadı mübarek Allah razı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar