- Konu Yazar
Arkadaşlar Uzun yolculuklara çıkmadan önce almamız gereken malzemeleri bir çeklist haline getirdim. İlgilenen arkadaşlar olur sanırım. Paylaşmak istedim. Kart arkalı önlü olarak hazırlanmıştır. Tercihe göre PVC kaplatılıp kullanılabilir. unuttuğum şeyler olabilir, arkadaşlarımın aklına gelen şeyleri de ilave etmelrine memnun olurum. Allah bütün iki teker üzerinde olanların yar ve yardımcısı olsun inşallah. <script src='http://img831.imageshack.us/shareable/?i=ekranalnts3.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
yazmayı unuttum. Bu arada yaptığım araştırmaya göre sadece Turkcell de olan ''neredeyim'' yazıp 7777 ye gönderildiği zaman telefonunuza bulunduğunuz nokta adres ve koordinat olarak geliyormuş.
</noscript>---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
yazmayı unuttum. Bu arada yaptığım araştırmaya göre sadece Turkcell de olan ''neredeyim'' yazıp 7777 ye gönderildiği zaman telefonunuza bulunduğunuz nokta adres ve koordinat olarak geliyormuş.