Uzun yol yapmak istiyorum ...

Sağolun ark.lar ... Uzun yol sevdam seneye gerçekleştireceğim o zaman ... :rolleyes: Ama bursaya gitmem lazım onun kaçarı yok ark.larla buluşcam çünkü... Nerden gitcem motorsuz... idoya ait olan feribot vardı sanırım ... 75 dk da giden ... Şimdi motorla gitmediğim için masraflar çok mu olur az mı olur sizce !? Ne kadara patlar sizce ... bana 2 günlük bursa 2 günde hem balıkesir hem çanakkale için...

Motorla gitmicem kesinleşti ama yinede şöle bişi söleyerek sonlandırim. Beykoz / Kavacıkdan şile-ağva çok rahatlıkla yapıyorum ve sürüşden gerçekden keyif alıyorum hele o orman içleri virajlı yollara bitiyorum ... Gerçekden çok zevk alıyorum motoru sürerken... 110 km gidiş 110 km gelişle toplamda 220 km sıkılmadan yapıyorum... Ama şöyle bi durumda var geçenlerde sultanbeyliden beykoza gelirken daha önce dediğim gibi otobanda rüzgar acayip çarpıyo yaa kendimi uççak gibi hissediyodum... bunu uzun yola çarpsak rüzgar durumunu sanırım haklısınız tmm ikna oldum ... ;)

dediklerinize dayanarakdan bursaya giden ido feribotuyla ya da otobüsle gitcem artıkın ... Tekrar sağolun ark.lar sağlıcakla kalın !! ;)

uzun yol diyebileceğim ilk seferimi 4 motor ile birlikte şile, ağva, kefken ve kerpe turu olarak yapmıştık toplam 440km sürmüştü. daha sonradan iki motor bodrum'a gittik ve ordan tek bşaıma geri döndüm. 28 ağustos'ta da edremit'e gidip geldim.

kendini hazır hissediyosan yapabilirsin ama ilk uzun yolunu tek başına yapmamanda fayda var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 ----------

abi edremite geliosun söylsene yaa :D

vallahi çok ani oldu :) cuma akşamı saat 22:00'de eve geldim haftasonu ne yapicam diye düşünürken hazır babam da ordayken edremit'e gitmeye karar verdim :queen:

kısmet olursa bayramda gelicem tekrar. :)

iyi güzel diyosunuzda ark.lar bayramda başka bi günüm yok oraları gezcek ... :pale:

İyi , öl o zaman....... Tecrübe yapmak için kendine bayram trafiğini mi seçtin ???.... Madem tecrübe istiyorsun, pazar sabah saat 6 da yola çık, çerkezköyke kadar git ve geri gel. Kahvaltıya yetişirsin hem de 200 küsür km yol yapmış olursun... 2-3 bin km sonra bayramda yola çıkacak duruma gelirsin...

İyi , öl o zaman....... Tecrübe yapmak için kendine bayram trafiğini mi seçtin ???.... Madem tecrübe istiyorsun, pazar sabah saat 6 da yola çık, çerkezköyke kadar git ve geri gel. Kahvaltıya yetişirsin hem de 200 küsür km yol yapmış olursun... 2-3 bin km sonra bayramda yola çıkacak duruma gelirsin...

Bak bu teklifi dinleye bilirsin,süper bence:cat:,hem antreman olur...

arkadaş zaten 680 km sürmüş şehir içinde trafiğin ne olduğunu öğrenmiştir,şimdi sen buna lastik spreyi,2 tane iç lastik,ampul,buji,debriyaj teli al dersen adamda heves kalmaz...belki motoru bakımdan yeni çıktı ne gerek var debriyaj teline bujiye, motor tecrübesi olmadıktan sonra bunları nasıl değiştircek açıklasanıza

şimdide dersiniz ki servisten çıktı diye bunların garantisi mi var,yolda bir şey olur arıza çıkartırsa ne olacak,e buda doğru ama dediğim gibi değiştiremedikten sonra anlamı yok bu parçaların mecbur servisle irtibata geçeceksin...ha yolda kaldın herhangi bir servisin eline düştün kazık yememek için bu parçaların yedeği olması iyidir....yoksa tokatlarlar...

Son düzenleme:

heralde başka fırsatı, zamanı yokki tecrübeli kişilerin fikrini sormuş, buna "iyi, öl o zaman" diye cevap vermek size yakışmıyor doğrusu.

bayram trafiği elbette ki yanlış zamanlama olur ama bu şekilde tepki gösterilmeside yanlış... :farao:

yanlış anlaşılmasın polemik çıkarmak için değil ama sorduğuna soracağına pişman oluyor insanlar bu tür cevaplar yüzünden.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar