- Motosikleti
- Suzuki Burgman 650
- Konu Yazar
Uzun yoldan kasdım : istanbul-bursa-çanakkale motorumu (cbf150) alalı 1 1.5 ay falan oldu... 680kmdeyim... Geçenlerde otobanda sürdüm rüzgar felaket sarsıyo (molla gürani viyadüğündeyken)... Benim düşüncem 1000 bakımana sokmak ve uzun yol için gerekli tüm bakımlarını yaptırmış olmayı düşünüyorum. Şu anda en tırsdığım nokta yolda kalmak ama bakımlarını yaptırdıkdan sonra sorun olacağını pek sanmıyorm ... Haksızmıyım !? Malum haftaya perşembe bayram ve 4 gün dile kolay ... Her bayramda yapılan akraba ziyaretleri baydı artık ve bende gezmek istiyorum. İlk durağım olarak bursayı düşünyorum. 1 gün konakladıkdan sonra ordan balıkesir üzerinden çanakkale yapmayı düşünyorum... Benim düşüncem bayramın ilk günü yola çıkmak ve pazar günü ist.a dönmek motosiklet forumlarındaki uzun yol yazılarını elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Sizinde uzun yol için (özellikle uzun yola çıkmış olan kişilerden) yapılması gerekenleri,dikkat etmem gereken şeyleri ve tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum...