Hacım, mayıs değil de haziran sonu temmuz başı ciddi ciddi güneydoğu turu planlarım arasında..ciddiysen eğer...?![]()
engin temmuzda oralar çekilmez gayri arkadaşların bunada yorumları olur:queen:
Hacım, mayıs değil de haziran sonu temmuz başı ciddi ciddi güneydoğu turu planlarım arasında..ciddiysen eğer...?![]()
@batubay
Siz Tenere kullanıyormusunuz ? Hayır... O zaman kullanmayanlar yorum yapmasın derken siz yorum yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz merak ediyorum.
Ben fikrimi söyledim . Burası bir forum ortamı ve herkes kurallar çerçevesinde istediğini söylemekte özgür. Kimin yorum yapıp yapmayacağı sizi ilgilendirmez. :farao:
Ayrıca 1200GS'e birşey demedim . 1200GS ile ilgili konuşulmadı. F650gs ile ilgili konuşuldu sanırım.
Motosiklet tecrübesi yok anladığım kadarıyla.
Güzel bir tur yapıp uzun yıllar üzerine anlatmak istiyorsanız,öncelikle motosiklet ile haşır neşir olmak,tanımak ve hisetmek gerek çünkü en ufak hata telafisi olmayacak sonuçlar doğurabilir.
MT ailesi bilgi ve tecrübe derecelerine uygun öneri ve tavsiyeler vermeye gayret etmekte ancak uzun ve zorlu seyahat söz konusu olunca en doğru ve gerçek tecrübelere ihtiyaç var demektir.
Bu durumda http://www.horizonsunlimited.com/
gibi harbi TUR odaklı sitelere göz atmak ve bilgi edinmek daha doğru olur.
Avrupa turu yapmak için 35000.-TL lik bir motosiklete ihtiyaç yok.
14-15000,-TL ye ikinci el tam donanımlı (3ad. çanta ile) Vstrom DL650-Transalp ve benzeri motosiklet'den alınır ve gaza basılır.
Değil Avrupa,dünya turu dahil yapılır bunlar ile:cat:
Pek çok tuhaf yorum okudum yine...
125cc nin üstüne çıkmamış arkadaşlar 600cc ve üstü motosikler üzerine tecrübeler aktarmış:bounce:
Deli işi valla diyen mi arasınız,Geyik kokusu alanlar vs vs vs olsun geyik olsun...aktar sen tecrübeni varsa....
az da olsa,doğru ve gerçek tecrübeler üzerine yazmak insanı küçük düşürmez arkadaşlar:bounce: iyi niyetli de olsa,yaşamamış / yaşanmamışlar üzerine yazı yazmak,masal ile eşdeğerdir,yanlış ve verimsiz bir yorumdan öteye gitmez.
askon yolunu bulursan banada söylesene
uzun yol tecrübesi olan arkadaşlar
mayısta güneydoğuya gitmeyi düşünüyorum acaba banada öneride bulunurmusunuz