uzun yol motoru

Bazı arkadaşlar öyle bir anlatmışlar ki önce sana bir ybr alalım sonra ver elini avrupa gibilerinden. Ben böyle lanse edilmesini doğru bulmuyorum. 250 deme sebebim oydu . Sende haklısın tabiki. Ben sadece aradaki uçurumu belli etmek istedim.

Bakalım 10bg'den sonra 98bg 'e geçen ben :) Eğitim almayı düşünüyorum tabiki.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bazı arkadaşlar öyle bir anlatmışlar ki önce sana bir ybr alalım sonra ver elini avrupa gibilerinden. Ben böyle lanse edilmesini doğru bulmuyorum. 250 deme sebebim oydu . Sende haklısın tabiki. Ben sadece aradaki uçurumu belli etmek istedim.

Bakalım 10bg'den sonra 98bg 'e geçen ben :) Eğitim almayı düşünüyorum tabiki.

Dünya'yı dolaşan karbüratörlü Ybr 125 ile oldu, enjeksiyonlu ile neden olmasın,her bakımdan daha üstün.:silent:

Konuyu açan kişi 1000cc'nin üstünden bahsediyor diye hatırlıyordum :silent:

YBR ile dünya turu yapma düşüncesini düşünemiyorum bile :silent: cbf150 gene bi derece :p

(sedat damlamadı bu konuya hayret :D)

Konuyu açan kişi 1000cc'nin üstünden bahsediyor diye hatırlıyordum :silent:

YBR ile dünya turu yapma düşüncesini düşünemiyorum bile :silent: cbf150 gene bi derece :p

(sedat damlamadı bu konuya hayret :D)

Düşünmene gerek yok zaten yaptı.:wiinkk::cherry:
Konuyu açan yeni başlıyor, 1000 isteyene Kawasaki Zx-10 tavsiye ederdim.:wiinkk:

Tur makinası bana göre DL-1000'dir. Zevkler renkler tartışılır tabi. ZX-10'a lafımız yok boynumuz kıldan ince :cherry:

Yinede Z1000 olsun bizim olsun :p

kawasaki_z1000__55198.jpg

Estağfurullah abi ne ustası çırağım ben daha :) Daha önümde kaç kilometre var :)

Dl-1000 koyayım da gözlerimiz şenlensin gece gece :)

V-STORM%2BDL1000%2B16.jpg

Son düzenleme:
Ruhsata bakınca mı farkettiniz ? Çünkü resimeden amblemi bile yamahanın amblemi gibi duruyor.

Şu cygnus x muhabbetini bilirsin sen,Truva'nın da aynı modeli varmış.
http://www.sahibinden.com/6600_km_de_2006_model_ciziksiz_yamaha-98WQQaXQQ19412287WQQpXQQdisplayitem
Bu Truva mı Ramzey mi sen bilirsin:silent:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/71934-sahtekarlik-dosyasi.html
Adamı Yamahadan sürdürdük Truva'ya:p

Aynı motosikletni RAMZEY versiyonu da var ama Ramzey yamaha'nın amblemini yapıştırmamış üstünde ramzey stickerları var..bkz:

http://www.sahibinden.com/ramzey_125t-d_scooter_temiz-36WQQaXQQ21128890WQQpXQQdisplayitem

Ruhsata bakınca mı farkettiniz ? Çünkü resimeden amblemi bile yamahanın amblemi gibi duruyor.
Yanınıda sele altında havalandırma kanalı gibi bişey var ondan farkettim.
Aynı motosikletni RAMZEY versiyonu da var ama Ramzey yamaha'nın amblemini yapıştırmamış üstünde ramzey stickerları var..bkz:

http://www.sahibinden.com/ramzey_125t-d_scooter_temiz-36WQQaXQQ21128890WQQpXQQdisplayitem

Truva'nın modelini bilmiyorum hiç duymadım ondan sormuştum,teşekkürler,bunda o kanal yokmuş,o zaman Truva değil.Kimbilir ne:cherry:

daha önce tabii motora binmişliğim var ehliyetim yokken bile sürerdim ama 125 lik 100 lük basit motorlardı bunlar peki bana geniş bir bilgi verirmisiniz ne lazım bu tür seyahatlerde zaten direk avrupa turuna çıkmam dediğiniz gibi tek başıma intihar olabilir allah korusun şehirler arası gidebilirm ama . yalnızz almışkende kaliteli gösterişli ve hızlı bir motor almam lazım yani nasıl desem anlayın beni arabadan bile rahat motorlar warmış bir de birşey daha soracam böyle motor grupları warmış uzak yerlere gidiyormussun kalabalık olarak öyle birşey varmıdır acaba görüşleriniz için çok teşekkürler allaha emanet olun

bmw f650 bence gayet güzel bir motor, boyunuzu da yazarsanız daha fazla öneri gelir, bütçe max ne kadar? ama para çok diyorsunuz bende durum farklı olduğu için hayal edemiyorum :) 2.el almazsınız heralde :) büyük hacimli scooter severmisiniz? enduro mu olacak? chopper mı olacak?

Havada geyik kokusu seziyorum:)

Can sıkıntısı neler yaptıyor insan. Canın mı sıkıldı üye ol bir foruma sonra da

Arkadaşlar ben motordan anlamam şimdi fotoğraflarına baktım şu motor -motorda minumum 600cc ve SS olursa tadından yenmez- hoşuma gitti bunu alıp yollara çıkıcam diye aç bir başlık sonra geç köşeye kıs kıs gül.

Havada geyik kokusu seziyorum...

evet yine geyik kokusu var.:queen:
Reklam kokan hareketler bunlar mayk.gerenk yok:p

Dl-1000 koyayım da gözlerimiz şenlensin gece gece :)

V-STORM%2BDL1000%2B16.jpg
[/QUOTE]

benim cbf'in yanında bir tanede şu motordan alıcam daha da motor modellerinin tarafına bile bakmıcam:queen::queen:nasıl bir alet bu ya mükemmel...

İçim gidiyor bunlara her baktığımda , z1000 birde DL-1000 hastasıyım ikisininde.

Kawasaki_Z1000_Serisi.jpg

ya arkadaşlar geyik kokusu falan böyle şeyler yazmayın lütven ben samimi söylüyorum 1.81 boyum var kilolu bir insan deilim.zayıf ta deilim biras iri yapılıyım o yüzden enduro motor tercih ediyorum bana göre uzun yol motoru o dur diye tahmin ettim ve şekilleride çok güzel geldi bana bu motor konusunda osbourne abinin dediği gibi fazla acele etmemek gerekiyor. o yüzden şimdilik araştırıyorum çünki enduro motor kullanmak için biras tecrübe ve mekanik bilgi lazımmış tavsiyeler üzerine alışmam için ybr125 lik alabilirim fiyatlarıda uygun geldi bana 2.el ucuz bir şey bulurum ama kesinlikle allah izin verirse 0 bir enduro motor alacağım inşallah .saygılarımla......

yanlış konuya mesaj yazmışım sildim gitti :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar