uzun yol motoru

ki harbiden yeni nesilim
yani eski deilim cok sukur cygnus dan biraz bahsedermisin ben butun ozelliklerini bulamadım da

125 cc 4 zamanlı yamahanın scooterı. Nesinden bahsetmemi istersin sor söyleyeyim....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzun yol motoru derken ne kadar uzun, hiç durmadan kaç km mesela ? Gezmek içinse benim cygnusum da gider uzun yola, dinlene dinlene. Ki Ümmet abimiz var bizim onun km si kimse de yok motoru çinli 150 cc scooter. Yani önemli olan beğenmen, istediğini al.....

tubiş şu sayın ümmet abinin km sini sölermisin bi cok merak ettım yaa harbiden kaç acaba :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Uzun yol motoru derken ne kadar uzun, hiç durmadan kaç km mesela ? Gezmek içinse benim cygnusum da gider uzun yola, dinlene dinlene. Ki Ümmet abimiz var bizim onun km si kimse de yok motoru çinli 150 cc scooter. Yani önemli olan beğenmen, istediğini al.....

tubiş şu sayın ümmet abinin km sini sölermisin bi cok merak ettım yaa harbiden kaç acaba :wiinkk:

Çok sık gördüğüm şahıs olduğu için ben yazayım.....

mondi ile 70.000 yaptı..
Şimdiki motoranda 45.000 civarı....:cat:

isteklerine göre seni mutlu edicek motor 250lik scooter dir bu paralarada alabilirsin
benim motorda çizik bile yok ben çokdaha azına verebilirim ,büyütücem motoru

EH BEE maşalah yaşlı kurt vala pekı bu adam neden böle sehır sehır gezıyor ısı gucu bumu dıgcem ama sımdı konu sapacak neyse :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

EH BEE maşalah yaşlı kurt vala pekı bu adam neden böle sehır sehır gezıyor ısı gucu bumu dıgcem ama sımdı konu sapacak neyse :)

hakikaten konuyu saptırma boşver kardeş ,deki gezmeyi çok seviyorum fazla üstünde durmaya gerek yok.selamlar.

Son düzenleme:
dostum öncelikle hoşgeldin otomatik vites alıcaksan uzun yolda motorunu zorlarsın ve otomatik şanzuman oldugundan dolayı otomatikmen cebinden %40 lara avran fazla benzin israfı meydana gelir ama düz vites alırsan hem daha ucuza alırsın hem motorun az yaakr paran cebinde kalır otomatik vitesler şehir içi için ideal motorlardır eğer kurye değilsen :wiinkk:

GKN

aslında
brugman alabilirsin
yağmur çamurdada leş gibi olmadan kullanabileceğin bi motor
hem rahattır, yolada gider, rüzgar almaz, yormaz, kalitelidir, uzun ömürlüdür..
ve uzun süre deiştirme ihtiyacı hissetmezsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar