uzun yol motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aprilia atlantic 500 cc al.Maxi scooter ların kralı 40 hp goldwingten azıcık ufak,üstelik aşırı dengeli iki kişi bin dünya turuna çık, bak yol bilgisayarına son hızını,ortalama km hızını hava sıcaklığını söylesim sana akıllı kerata üstelik 100 kuruş yakıyor.sana daha ne yazayımki makine kerata son hızınımı sordun iki kişi 187 km.:cat:

cok saol ya bu arada honda reflex süper bi şeye benzio

ilk önce aramıza hoşgeldin... arkadaşların dediği gibi kalitesine ve parasına göre bir çok motor var..:cat: senin alabileceğin motor kaç paradan başlayıp kaç paraya kadar çıkmalı onları bi belirtirsen senin için daha güzel faydalı bir topic olacağına inanıyorum..:cat: kaliteli bişey istersen 7-8 bin ytl yi gözden çıkarmalısın. buda ikinci el fiyatı:cherry: sana benim bi tanıdığımda olan sym gts 250 yi öneririm.. hem kaliteli hem rahat hemde diğerlerine göre biraz daha hesaplı.. ikinci el temizleri 7000 ytl civarı..:cat: hatta arkadaş satıyordu eğer satmadıysa yardımcıda olurum..:cat:

szr

Aprilia atlantic 500 cc al.Maxi scooter ların kralı 40 hp goldwingten azıcık ufak,üstelik aşırı dengeli iki kişi bin dünya turuna çık, bak yol bilgisayarına son hızını,ortalama km hızını hava sıcaklığını söylesim sana akıllı kerata üstelik 100 kuruş yakıyor.sana daha ne yazayımki makine kerata son hızınımı sordun iki kişi 187 km.:cat:

Motorun güzelmiş ama 500 cc bi makina da 10 ykr yakıt tüketimi az değil mi ; bu yakıt tüketimi sakin kullanımda mı yoksa karışık kullanım da mı , alınacak bi motora benziyor :cat:

SAKİ;843242' Alıntı:
Aprilia atlantic 500 cc al.Maxi scooter ların kralı 40 hp goldwingten azıcık ufak,üstelik aşırı dengeli iki kişi bin dünya turuna çık, bak yol bilgisayarına son hızını,ortalama km hızını hava sıcaklığını söylesim sana akıllı kerata üstelik 100 kuruş yakıyor[/B][/B][/B].sana daha ne yazayımki makine kerata son hızınımı sordun iki kişi 187 km.:cat:

abi 100 kuruş yakıyor demişsin 500 cc makina 100 metre demi yakıyor 100 kuruş yoksa 1km demi hayır benim 150 1 km de 150 kuruş yakıyorda:queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayır arkadaşım 100 metrede değil 1 km de 10 kuruş yakıyor.Benim motorumda EFİ sistemi var ne işe yaradığını biliyormusun?Belliki bilmiyosun.

Son düzenleme:
Bence de Beverly250 sana uzun yıllar zevk verip hizmet edecek çok
keyifli bir makinadır.

Hayır arkadaşım 100 metrede değil 1 km de 10 kuruş yakıyor.Benim motorumda EFİ sistemi var ne işe yaradığını biliyormusun?Belliki bilmiyosun.

saki kardeşim kusura bakma EFİdiye bişiy duymadım ama bukadar yakıtta fark ettiriyormu yahu bizim kilere öyle bişey taktırılabiliyormu asya 150 t1

Forumdan Uzaklaştırıldı
saki kardeşim kusura bakma EFİdiye bişiy duymadım ama bukadar yakıtta fark ettiriyormu yahu bizim kilere öyle bişey taktırılabiliyormu asya 150 t1

EFİ sistemi elektronik full enjeksiyon sistemidir yani tamamen yakıtı otomatik olarak kendisi ayarlar yüksek devirde ve düşük devirlerde maksimum güç sağlar.Şu bi gerçekki scooter larda ilk kalkarken çok sarfiyat olur çok yüklenmeden yavaş yavaş kalkınca yakıt artışı minimuma düşer.Senin motorun karbüratörlü olduğu için biraz fazla yakar dediğim gibi kalkışlara dikkat et ve hava filtresini ve bujiyi kendin söküp sürekli temizle bak nasıl yakıt azalıyor.

saki teşekkür ederim senin sayende EFİ sistemini öğrenmiş oldum zaten bujiyi yakında değiştirecem hava filtresini yeni değiştirmiştim kalkışlarda yeterince dikkat ediyorum çünkü sert kalkış yapınca aktarma organları zarar görüyor daha yenide 95 ytl verdimde ondan biraz daha dikkat ediyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar