uzun yol için termos yahut matara önerisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kendimde asker olduğum için söylüyorum sakın kılıflı asker mataeası almayın hele hele alüminyum hiç almayın.çünkü suyun tadı resmen yağlı bir hal alıyor ve su yaklaşık 15-20 dakikada sıcak altında hemen ısınıyor.yapacağınız şey basit.suyu petşişede dondurun.üzerini soğuk suyla ıslanmış bir bezle iyice sarın.onuda poşete koyupağız kısmı boşta kalacak şekilde çantanıza atın.uzun süre soğuk olarak hatta buz olarak dayanır.yada aşağıda linkini verdiğim ürünü tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/aladdin-...aspx?categoryid=367284&productid=sporald19610

Aluminyum asker matarası hala var mı be?
Dünya Alüminyum'u yasaklıyor Alzheimer yapıyor diye bizde aslanlarımıza su içiriyoruz Aluminyumdan :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/zafer-yangin/6436-dehidrasyon.html

Uzun yolda soğuk su içilmez diyorum, anahtar kelimeyi yazıyorum google a yazılınca rahatca bulunsun diye.

Ama hala yok alaaddin yok sihirli lamba :)

Bir kişide merak edip aramadı mı dehidrasyonun ne olduğunu?

Yada sadece ilk mesajı okuyup sonraki mesajları okumadan direk mesaj atma gibi bir hastalığa mı yakalandınız :)

sen bu dehidrasyon konusunu sabit konu yap dostum,arada da sınav sorusu çak üç dört tane cevaplayamayan foruma yazamasın

sanırım balıkçıya bir soru sorulmuş:mrgreen:
arkadaşlar balıkçılıktan bir bilgi:hiç masrafa girmeye gerek yok, soğuk su şişesini havluya sarın sabahtan akşama kadar aynı soğuklukla için, ben oltaya giderken hep böyle yaparım:cat:

Aluminyum asker matarası hala var mı be?
Dünya Alüminyum'u yasaklıyor Alzheimer yapıyor diye bizde aslanlarımıza su içiriyoruz Aluminyumdan :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

sen bu dehidrasyon konusunu sabit konu yap dostum,arada da sınav sorusu çak üç dört tane cevaplayamayan foruma yazamasın

yok abicim zaten artık pet şişelerde geliyor sular ama ben uzun yıllar maalesef kullandım matara.allahtan kendime ait plastik vardı bende.zaten artık bizdede yasak alüninyum kullanmak.

cafcaflı bir sey istiyorsan,motordan inmeden içmek için camelbag alabilirsin

gerçekten camelbag tan başka bir ürün çok kullanışlı olmaz.. hatta gerisi hikaye diyebilirim. alacağın ürün zaten 1,5-2 litrelik olur minimum. hem istediğin vakit pipetle içer gibi rahat kullanırsın, motosikletten inmene bile gerek kalmadan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten camelbag tan başka bir ürün çok kullanışlı olmaz.. hatta gerisi hikaye diyebilirim. alacağın ürün zaten 1,5-2 litrelik olur minimum. hem istediğin vakit pipetle içer gibi rahat kullanırsın, motosikletten inmene bile gerek kalmadan..

motor uzerinde yada değilken,henüz susamadan su içmek gerekir,susadığımızda zaten vücudun kimyası kısmen bozulmuş demektir.

camelbaglari normal kasklarla kullanmayı deneyn var mı? çenesi uzun mx kask kullanmak lazım gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar