- Konu Yazar
Önümüzdeki aylarda (motosiklet ehliyetini de aldıktan sonra) 250cc ile motosiklete başlamayı düşünüyorum. Bir süredir de marka ve modelleri araştırdım. Araştırırken ise kriterim uzun yolda bana sorun çıkarmaması ve rahat kullanımının olması. Tabii iki kişi binilecek bir motor olması da şart. Çantalar vs cabası. Özetle bisikletle yaptığım 50-100 km arası turlar gibi, motosiklet ile 500 - 1000 km'lik mesafelere gitme amacım var.
Dikkatimi çeken seçen modeller ise şunlar oldu.
- Suzuki GW 250 Inazuma
- Yamaha YZF R25
- Yamaha XMAX 250
- Honda CBR 250R
- Yamaha MT 25
- Benelli TNT 250
Öncelikle şunları söyleyeyim, Çin malı ve benzeri fiyat ve güvenilirliği daha az olan markalara gitmemeye özen gösteriyorum. Ayrıca motorsikletin şekli şemalı o kadar da önemli değil benim için. Son hız ise umursadığım bir konu değil.
Soru şu;
15000 TL ve biraz üstü bir bütçe ile uzun yolda bana keyif verecek, yolda bırakmayacak, yedek parçasında sorun yaşamayacağım motor hangisidir?
Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Dikkatimi çeken seçen modeller ise şunlar oldu.
- Suzuki GW 250 Inazuma
- Yamaha YZF R25
- Yamaha XMAX 250
- Honda CBR 250R
- Yamaha MT 25
- Benelli TNT 250
Öncelikle şunları söyleyeyim, Çin malı ve benzeri fiyat ve güvenilirliği daha az olan markalara gitmemeye özen gösteriyorum. Ayrıca motorsikletin şekli şemalı o kadar da önemli değil benim için. Son hız ise umursadığım bir konu değil.
Soru şu;
15000 TL ve biraz üstü bir bütçe ile uzun yolda bana keyif verecek, yolda bırakmayacak, yedek parçasında sorun yaşamayacağım motor hangisidir?
Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...