Yahu allah aşkına ne kadar ekonomi yapabilirsin bunu bi hesapladın mı? Bak şimdi, diyelim ki bir Forza 250 aldın, bırak cc kısmını bi kenara ve bu araçla iki kişi 100 km hızla gidiyorsun. 3,5 - 4 lt yakıt harcarsın 100 km de. Ben çok kullandım bundan dolayı rahatça konuşabilirim yakıt konusunda. 90 ı geçmezsen ve de akıllı uslu gaz açıp kaparsan tek kişi 3,2 gibi yakar.
Blade 350 aldın, bi defa RKS markası, hayvan gibi şikayet var, gir bak oku, vazgeçersin. Sonra aldığın paranın 50 bin lira altına, o da ikinci el aldıysan tabi, ancak satarsın satabilirsen. Bir ton sorun çıkma olasılığı da yanına bonus olsun oldu mu? İki kişi bineyim, görece ekonomik olsun, yormasın vs diyorsan XMax 300 bakacaksın.
Ama ben olsam sadece ekonomi olsun diye asla böyle bir tercih yapmaz, arabama biner, o benzin parasını da düşünmezdim, bunlar çok küçük hesaplar, olur da alırsan bizzat anlarsın.
Bin arabana, yak 7-8 lt öyle git yazlığa. Yok keyif yapacağım eşimle vs diyorsan da sırf keyif için al bi 150 cc Vespa gez dolaş yine yazlığına arabanla git

Hayırlısı olsun.