Uzun kayıtlı süresi Aksiyon kamera ihtiyacım var yardım...!

Değerli arkadaşlar bende de sjcam sj4000 var, hobi amaçlı çekimler için almıştım.
Bu cihazı güvenlik amacıyla sürekli kullanmak istiyorum, bu durumda motorun neresine monte edeyim dersiniz?
iyi görüş açısı için Sol veya sağ gidon olur mu?
Gidona bağlama titreşim yapar kaliteli kayıt olmaz hem de park ettiğinde tak çıkar sorun olur.

En iyisi internette arat, aksiyon kamera telefon tutucu boyun askısı diye ona takarsın. Hem titreşimde olmaz hem tak çıkarda yapmazsın.

Fps 30 ayarla, pili çıkar powerbank tak, powerbankı da montun cebine koy. Dört dörtlük olur. Birde bu kamera da döngü kayıt var mı bilmiyorum hafıza doldukça ilk kayıtı siliyor böylece hafıza kartın kapasitesine bağlı son dört beş saat hep hafıza da kalıyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bunun tek yolu hangi kamera olursa olsun ek batarya almak biri kamerada takılıyken diğerini powerbankle şarj etmek dönüşümlü kullanmak yoksa ben gopro 12yle kayıt yapıyorum evet 4k 60fps ama yine 1 saati pek geçmiyor kayıt süresi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
16. Andolsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona verdiği vesveseyi de biz biliriz. Çünkü biz, ona şah damarından daha yakınız.
17. Üstelik, biri insanın sağ tarafında, biri sol tarafında oturmuş iki alıcı melek de (onun yaptıklarını) alıp kaydetmektedir.
(Kaf Suresi 16-17 ayet)
Burada bahsedilen abilerin/ablaların kayıtlarından istifade edemiyor muyuz acaba?

Nisa 140

Allah size kitabında şu hükmü indirmiştir: “Allah’ın âyetlerinin inkâr edildiğini veya bunlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, bunu yapanlar başka bir söze dalıncaya kadar onlarla beraber kesinlikle oturmayın. Yoksa siz de tıpkı onlar gibi olursunuz.” Şüphesiz Allah, münafıkları da kâfirleri de hep birlikte cehennemde toplayacaktır..
-----------
En'am 5

Kendilerine gerçeğin ta kendisi olan Kur’an geldiğinde onu da yalanladılar ve alaya aldılar. Elbette bir gün gelecek, alay ettikleri bu gerçekler ne imiş göreceklerdir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Nisa 140

Allah size kitabında şu hükmü indirmiştir: “Allah’ın âyetlerinin inkâr edildiğini veya bunlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, bunu yapanlar başka bir söze dalıncaya kadar onlarla beraber kesinlikle oturmayın. Yoksa siz de tıpkı onlar gibi olursunuz.” Şüphesiz Allah, münafıkları da kâfirleri de hep birlikte cehennemde toplayacaktır.
Nisa suresi şu cömert sure değil miydi?
﴾Nisa-3﴿ Yetimlerin hakkına riayet edemeyeceğinizden korkarsanız, beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder nikâhlayın. Haksızlık etmekten korkarsanız tek kadın veya mülkiyetinizde bulunan câriye ile yetinin; bu, adaletten ayrılmamanız için en uygun olanıdır.
Kitapta yeri var bunların. Yoksa ayetleri inkar mı ediyorsunuz?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İnternette dolanırken denk geldim. Sosyal sorumluluk şeysi olarak burada dursun. 🤪
Bugün itibarıyla 3.200 TL fiyatı varmış.

Torima M5F Ultra Hd Wifi Panaromik Aksiyon Kamerası Motosiklet Gözetleme Kamerası

Torima M5F Ultra Hd Wifi Panaromik Aksiyon Kamerası Motosiklet Gözetleme Kamerası

1.yalnızca bellek kartından gönderilen video 2K (1440P) şeklindedir. Video oynatmanın mobil iletim üzerindeki büyük etkisi nedeniyle, mobil uygulamalarda oynatılan veya indirilen videoların tümü 720P videolardır.

2.Güç fişi kullanmanız gerekirse, lütfen ambalajdaki güç fişini (3A) kullanın, aksi takdirde kısa devreye neden olabilir ve kaydediciye zarar verebilir.

3.Yerleştirme sinyalleri iç mekanda alınamadığından lütfen GPS işlevini dış mekanda kullanın.

1,3.0 inç HD IPS ekran

2, Çift UHD 2K CMOS sensör.

3.150° çift geniş açı, daha açık görüş.

4, Ön lens 2560 * 1440P 30 FPS ve Arka lens 2560 * 1440P 30 FPS.

5, Su geçirmez seviye: 2 pcs lens için IP67, kaydedici ana gövdesi için IP67.

6, Kontrol cihazı (su geçirmez): Ses kaydı + Kilit + yakalama + wifi.

7, Sürüş izini görüntülemek için GPS Konumu, (satın Alma için İsteğe bağlı)

8 Mobil telefon, videoları cep telefonuna indirmek ve sosyal platformda paylaşmak için wifi'a bağlanabilir.

9, G-Sensörü desteklenir ve çarpışma durumunda kayıt otomatik olarak kilitlenir.

10, Destek: Maks 128 GB. (SD kart dahil değildir)

11, Destek fonksiyonları: Döngü kaydı, Park monitörü, WDR fonksiyonu.
torima-m5f-ultra-hd-wifi-panaromik-aksiyon-kamerasi-motosiklet-gozetleme-kamerasi-21466.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar