Uzun bir aradan sonra ilk motorumla herkese selamlar

Merhaba ben istanbul tarabyadan mesut forumun eski bir takipcisiyim kullanıcı adını unuttuğum için :silent: yeni bir hesap açmak zorunda kaldım 2 ay önce aldığım Yamaha YBR125 sahibiyim motorsiklet kullancısı olan herkesle bay bayan farketmez kalıcı arkadaşlıklar kurmak istiyorum istanbul içinde ufak çapta tanışma amaçlı aktivite kurmak isteyenler msn adresimden benimle irtibat kurabilirler kış gelenmeden son günleri değerlendirelim :wiinkk: şimdilik hoşçakalın artık bende aranızdayım :cat:

Merhaba ben istanbul tarabyadan mesut forumun eski bir takipcisiyim kullanıcı adını unuttuğum için :silent: yeni bir hesap açmak zorunda kaldım 2 ay önce aldığım Yamaha YBR125 sahibiyim motorsiklet kullancısı olan herkesle bay bayan farketmez kalıcı arkadaşlıklar kurmak istiyorum istanbul içinde ufak çapta tanışma amaçlı aktivite kurmak isteyenler msn adresimden benimle irtibat kurabilirler ([email protected]) kış gelenmeden son günleri değerlendirelim :wiinkk: şimdilik hoşçakalın artık bende aranızdayım :cat:

Tekrar hoşgeldin Mesut...:rendeer:
Güvenlik gereği mailini silersen iyi olur.Sanırım sen silmesen de moderatörler sileceklerdir...
Bir de motorcu avatarına hiç yakışmamış o resim!
Zaten forum kurallarına da aykırı!Hem alkollü içecek hem de marka reklamına giriyor...
Bir an önce değiştirsen üyeliğinin iptal edilmemesi için iyi olur:cat:

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin de, sanki niyetin bu olmasa bile sanal arkadaş arama motorlarına yazılmış mesaj gibi geldi bana. fragrance arkadaşın fikirlerine katılıyorum. motosikletten başka bağımlılık yapacak herhangi bir ürün reklamını yapma lütfen. zaten geçenlerde alkol yüzünden bir arkadaşımızı kaybettik burda. tekrar hoşgeldin. görüşmek dileğiyle....

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

fragrance_chaplin, yürekçe, kıllıtarkan, EgeKnn, Hoşbulduk :rendeer: öncelikle forum kurallarını tam okumadığım için avatarımın kullanılmasının uygunsuz olduğunu bilmiyordum neyse değiştim artık problem olacağını sanmıyorum yaw Ybr ciler nerdesiniz :bounce: mesajlarını bekliyorum

Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin ybr ci.:rendeer:

fragrance_chaplin, yürekçe, kıllıtarkan, EgeKnn, Hoşbulduk :rendeer: öncelikle forum kurallarını tam okumadığım için avatarımın kullanılmasının uygunsuz olduğunu bilmiyordum neyse değiştim artık problem olacağını sanmıyorum yaw Ybr ciler nerdesiniz :bounce: mesajlarını bekliyorum

olur böle şeyler takma :)
sen yine de daha sonra başına bi iş açılmasın diye oku kurallarımızı.biliyorum sıkıcı oluyor ama sonradan başın ağrımaz hiç değilse :)
tekrar hoşgeldin...
ybr diye aratırsan forumları bulursun onları üzülme :p

tekrar hoşbulduk arkadaşlar kuraitoru resimdeki kask harika gözüküyor kaç euro acaba :) sporcu arkadaş nickimi uygun görmemişsin sende görmemezlikten geliceksin artık :cherry: yapabileceğim birşey yok fragrance_chaplin sen bana bir ara anlatırsın forumun kurallarını okumayla bitecek gibi değil bu kurallar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalya Dan Selam Hoşgeldin

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar