- Konu Yazar
2015 kasım ayında geçirdiğim trafik kazsı sonrasısında aile anne ve baba ve eşimin v eçocukların baskısıyla MT09 motorumu satmak zorunda klamıştım.Satarken de bunu satıyorum ama ya 150cc yada 250cc bir motor alıcam sonra diyordum tabi onlar asla olmaz şudur budur.bir kere kanıza girmiş yapıcak bişey yok bende omu bumu derken 250cc ler arsında temiz bir tane CBF 250 buldum ve aldım.
Bu arada kaza sonrası hatırlayanlar olabilir sol diz altı kaval kemizğinde platin var.Mahkeme sürüyor en Balcalı hastanesinde kusur yüzdesi yani oranını belirlemek için müracaat ettik bekliyoruz bakalım.
Biraz p,yasaya göre pahalı oldu ama içime sindi sevdim.Sonrasında bindikçe de severim umarım.şimdilik keyifli.30 aralık günü aldım
118 Tl noter 678Tl anadolu sigortadan 3 taksit sigortasını yaptırdım.
Bu kadar anlattık birazda resim atalım.
Adana dan herkese selamlar kazasız belasız sürüşler dilerim

Bu arada kaza sonrası hatırlayanlar olabilir sol diz altı kaval kemizğinde platin var.Mahkeme sürüyor en Balcalı hastanesinde kusur yüzdesi yani oranını belirlemek için müracaat ettik bekliyoruz bakalım.
Biraz p,yasaya göre pahalı oldu ama içime sindi sevdim.Sonrasında bindikçe de severim umarım.şimdilik keyifli.30 aralık günü aldım
118 Tl noter 678Tl anadolu sigortadan 3 taksit sigortasını yaptırdım.
Bu kadar anlattık birazda resim atalım.
Adana dan herkese selamlar kazasız belasız sürüşler dilerim