üzücü kazalar

:pr: selam arkadaşlar adım muhammet erzurumdayım

henüz bir motosikletim yok ama almayı planlıyorum nasip olursa ve de bizim erzuruma yaz gelirse artık. şu anda nisanın 18 inde hala diz boyu kar var
:salut: :salut: :salut: :salut:
neyse asıl meseleyi açayım.doğrusu bu günlerde kazaların bir hayli artması ailemi ve beni bayağı endişelendiriyor. gördüğüm kadarıyla kazaların bir çoğu şehir içinde arabaların motorları sıkıştırması yada onların haklarını korumamasından süre geliyor.farkındamısınız ama bilmem şehir dışı dikkatli kullanan insanlar için herhangi bir sorun fazla olmuyor.:salut: :salut:

:cat: :cat: sizler ne dersiniz acaba kazalar için şehir içi daha dikkatlimi olmak lazım yada nasıl kullanmalıyız. televizyonda çıkan her motor kazasından sonra ailelerimizde tedirgin olmuyor değil. tabiki buda bizlerin motor alma şansını zorluyo

:cat: :cat: :cat: bütün motorcu arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim

Valla bu kazalar benim de moralimi bozuyor.İnsan ürküyor,hele birine bağımlı kalma korkusu hepsinden beter Allah korusun ama hayatta herzaman bi risk vardır.Her zevkinde bi bedeli vardır bunu da unutmamak gerekir.Zaten trafik kurallarına tam anlamıyla uyulmuş olsaydı,böyle korkularda olmazdı.Arabayla bile giderken kendini bilmezin biri gelip sizi buluyor.Böyleleri yüzünden ben 5 kişilik düşünerek yolda ilerliyorum.Eğitim,eğitim eğitim başka bişeye gerek yok .

arkadaş bende çok motor kullandım 4 senedir motor yanımdan ayrılmıyor.bi motorum var 50000 km de tecrübe var ama.bi racing almayı düşündüm ama herkez o motorlar öldürür diye korkutunca kafam 10 kilo oldu karmakarışık.
yani diyeceğim motor insanın eli ayağı oluyor.ona göre düşün.yanımdan ayrılmıyor.

:pr: :pr: :pr: :pr: vallaha motordan vaz geçmedim ama sadece bu aralar korkmaya başladım

Arkadaşım diğer araçlara göre kullanımı daha tehlikeli, kabul etmek gerekir.Ancak bu virüs sana bulaştıysa, yapacak hiçbişey yok.Tam koruma ve dikkat gerisi allaha kalmış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar