Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisede ve Üniverstede Kick Box yapıyordum KKTC milli takımında 2 sene yer aldım. Kıbrısta 1., Moskovada 4., Kazakistanda 3. oldum. 4 senedir falan yapmıyorum ama halen sağlamız ...
kıck-box a ve doga sporlarına bayılırım ve tv de varsa kacırmamaya calısırım
futbolu amator yapıodum ama sımdı işlerden vakıt olmuyor ve yuzmeye bayılıyorum
kick box yapmıştım 2 ay kadar.
temel birkaç tekniği kaptıktan sonra bıraktım.
(bacakları terbiye etmek kolay olmuyor...)
aslında en güzeli boks.
kavga esnasında rakibinin kafasına uçar tekme atmak kolay olmuyor en iyisi mi yumrukları kullanmak...
karateyi siyah kuşağa kadar yaptım, kick boks u 4 ay kadar 3 ay güreşe gittim ama pek tutmadı... şuan kitaplarla jeet kune do yu öğrenmek istiyorum .bence en güzel stratejiye sahip spor o... felsefesi öz. teknikler abartılı değil ..sade yalın ce sonucu tatminkar olan teknikler.. vücud dengesi sağlam olan ve kombine vuruşlarda etkili olan bir spor .. ben kendi kendime ewde geliştirmeye çalışıyorum..karate de başarılarım da var ama beni pek sarmadı .. kıck boks ta da savunma çok yetersiz..saldırı hareketleri hep standart.karatede özellikle kuşak sınavlarında yapılan çifte standart durumuda çok kötü..hakketmeyenlerin siyah kuşağa yükselmesi artı bir olumsuzluk
Bu kadar sporcu arkadasimizin oldugunu tahmin etmemistim.. Gercekten mutlu oldum.. Ben 2 senedir Muaythai (Thaiboks) yapiyorum.. Bazi arkadaslar birakmis veya birakmayi dusunuyor fakat ben sahsen birakmamanizi oneririm. Gecen gun basima gelen olayda spaninglerin verdigi tecrube ile 3 kisiyi kirdim.. Kavga etmeyi (Sokakta) sevmiyorum ama sizde bilirsiniz serseri cok bazen mecbur kaliyorsunuz!
arkadaşlar
1983 yılında başladım karate ye ve ogünden beri hiç bırakmadım. 1988 yılına kadar karateye devam ettim 1988 den1991 e kadar ashihara karate (vuruşlu karate) çalıştım. 1991 yılından bu yana kick box ve thai box çalışıyorum.
uluslar arası hakem
uluslar arası antrenör
T.C kick Box antrenörüyüm
Türk bayrağını göndere çok çektirdik çok şükür. sayısız dereceler aldım.
yetiştirdiğim talebelerimde defalarca dereceler yaptılar
benim hayatta ki en büyük tutkum bu arkadaşlar ve elim ayağım tuttuğu sürece de bıakmaya hiç mi hiç niyetim yok.