- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
*Aydın, Muğla, Gaziantep, Adapazarı gibi şehirlerdeki spor motor ilanlarını açmıyorum bile.
*Aliexpress'te satılan Barracuda model elcik kullanan hiçbir motoru almam.
*Depo üstünde sürücüsünün instagram adresi yazılı hiçbir motoru almam.
*Katlanır plakalı ve Çin malı çakma Akrapovich egzozlu hiçbir motoru almam.
*İlanlarda gırtlak dolu, full+full, mermi, zımba, yer uçağı vs ibareleri varsa o motoru yine almam.
*10 senelik olup da yıllık ortalama en az 5000 km yapmamış olan hiçbir motoru almam. Motor gerçek km.de olsa bile sahibini hımbıl biri olarak görür, daha kendi motorunu sürmekten aciz bir hımbıl ile alışveriş yapmam. İsterse aynı anda 3 motora binsin. Hımbıl, her yerde hımbıldır.
*Motorunun orijinalliğini bozup da her yerine Motul, Did, Redbull, Dakar, vs antin kuntin stickerlar yapıştıran adamların motorunu da almam.
*Motoruna "oğlum" , "kızım" diyen adamın motorunu da almam.
*Borcundan kaynaklı mecburen satan adamın motorunu da almam. Ah'lı mal sayarım, bana da yar olmayacağına inanırım.
*Aliexpress'te satılan Barracuda model elcik kullanan hiçbir motoru almam.
*Depo üstünde sürücüsünün instagram adresi yazılı hiçbir motoru almam.
*Katlanır plakalı ve Çin malı çakma Akrapovich egzozlu hiçbir motoru almam.
*İlanlarda gırtlak dolu, full+full, mermi, zımba, yer uçağı vs ibareleri varsa o motoru yine almam.
*10 senelik olup da yıllık ortalama en az 5000 km yapmamış olan hiçbir motoru almam. Motor gerçek km.de olsa bile sahibini hımbıl biri olarak görür, daha kendi motorunu sürmekten aciz bir hımbıl ile alışveriş yapmam. İsterse aynı anda 3 motora binsin. Hımbıl, her yerde hımbıldır.
*Motorunun orijinalliğini bozup da her yerine Motul, Did, Redbull, Dakar, vs antin kuntin stickerlar yapıştıran adamların motorunu da almam.
*Motoruna "oğlum" , "kızım" diyen adamın motorunu da almam.
*Borcundan kaynaklı mecburen satan adamın motorunu da almam. Ah'lı mal sayarım, bana da yar olmayacağına inanırım.
Son düzenleme: