millet hız yapmak için cup alır olmus memleket nerelere gidiyor1.800 civarı . ya ben aslen manisalıyım ama zonguldakta oturyorum . manisada adamlar 1200e bisan roadstar 100 cc motor alıyorlar piyasa fiyatına bakıyorum 1600meğer adamlar taksitle motoru alıyorlar peşin paraya çevirmek için ppeşin paraya 1000-1300 tl civarında satıyorlar
bende bu fiyatlarda alıcam
bütçe sıkıntı değil
model lazım yakıt tasarrufu ve hız
![]()
millet hız yapmak için cup alır olmus memleket nerelere gidiyor
teşekkür ederim ama sıfır motor düşünyorum bide cup olması şartben motorumu satıyorum ama cup deil üniversiteye gideceğimden satıyorum ilgilenirsen irtibata geçelim.
kardeşim 140 basması imkansızasya 100-8 Race güzel cup diyorlar forumdan birisi 140 yaptım diyordu
tabi alırlar ben lifan cup aldım 11500 kmde sadece rodajı düzgün yaptım ve bakımları tam düz yolda 110 yokuş aşağı 130 görüyo
O göstergenin yanlış gösterdiği çok açık, gerçekte 110-115 yapmışsınızdır en fazla. 160 yapsanız motoru yolda tutamazsınız o derece güvensizleşir yol tutuşu.Guzel motormus. Benımki Ankara-Konya yolu Oran'dan asagı tarafını bilenler bilir yokus asagı 160 yapmıstım. En ufak titreme vs. olmadı Cup motora olan sevgim artmıstıTabi geceydi trafik yoktu, trafikte tavsiye etmiyorum o hızlarda biri sizi goremeyıp serit dahi degiştirse olumle sonuclanan kazalar meydana gelebilir.
Guzel motormus. Benımki Ankara-Konya yolu Oran'dan asagı tarafını bilenler bilir yokus asagı 160 yapmıstım. En ufak titreme vs. olmadı Cup motora olan sevgim artmıstıTabi geceydi trafik yoktu, trafikte tavsiye etmiyorum o hızlarda biri sizi goremeyıp serit dahi degiştirse olumle sonuclanan kazalar meydana gelebilir.
100 cc motosikletle 160 yaptın öyle mi?Guzel motormus. Benımki Ankara-Konya yolu Oran'dan asagı tarafını bilenler bilir yokus asagı 160 yapmıstım. En ufak titreme vs. olmadı Cup motora olan sevgim artmıstıTabi geceydi trafik yoktu, trafikte tavsiye etmiyorum o hızlarda biri sizi goremeyıp serit dahi degiştirse olumle sonuclanan kazalar meydana gelebilir.