üyelik iptalini rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sürekli olarak bana sizi anlamadigim denildigine göre isin bir asli vardir diyerek üyeligimin iptalini istiyorum.

hep yazilanlari yanlis anlayan ben olduguma göre bariz bir "bad/poor match" olayini yasiyoruz. ben kendimi düzeltmeyecegim bir yasa geldigime göre ve koca MTnin kendini düzeltmeyecek bir kitle büyüklügüne eristigine göre en iyisinin üyelik iptalinin sizlerin sinirini yipratma acisindan en iyisi olacagini düsünüyorum.

simdiye kadar okdugum yazilar acisindan aranizdaki teknik acidan en iyisinin denizcimuzaffer ve sürüs teknigi olarak da eniyisinin boy olduguna inaniyorum. simdiye kadar yer yer onlara itiraz etmis olsam da amacim onlarin bilgilerini elistirmekten cok alternatif bir bakis acisi sunarak konulari olabildigince genis bir acidan sunmak idi. bunun cogu zaman yanlis anlasildiginin farkindayim. ancak kabul etmeliyim ki yer yer benden kaynaklanan ve yersiz olan bir kabul görme istegininin de ifadesiydi. bunun dogru olmadigini düsündügümden artik kendiligimden dur deme vakti geldigini düsünüyorum. herseye ragmen yazdiklarim sizleri yer yer kizdirmis olduysa bile üzerinde biraz düsünüp isinize yariyacak kisimlarini kendinize katminizi tavsiye ediyorum - üslup olarak hosunza gitmemis olsa bile yazdiklarim cogunda isinize yarisyacak dogrular/gercekler var!

dedigim gibi, bu forumda size ve bana daha fazla yarali olamiyacagimi düsünüyorum. boy ve denizcimuzaffer'in bikmadan usanmadan dogru bildiklerini sizlere anlatmasini diliyorum. cocuk olmama ragmen kismen cocukca davranmis oldugumdan özür dilerim. insallah iyi niyetli olarak yazdigim veya itiraz ettigim konulardan isinize yariyacak bilgileri cikirar ve olabildigince emniyetli olarak motosiklet/scooter keyfini sürersiniz.

hepinize keyifli bir forum ve emniyetli sürüsler diliyorum. kendinize iyi bakin!

saygilarimla,
kaan

not: bu yazima lütfen cevap vermeyin! sadece "predator[23rd]" üyesini silin gitsin...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu üyelik silinmesi talebi mesajları bana aşırı duygusal gelmekte.

Yada ben birşeyleri eksik biliyorum :silent:

MT üyeleri aidat felan mı ödüyor?

Neden kızan siniri geçene kadar girmemek yerine üyeliğim silinsin diyor?

Son günlerde bu tarz 3-4 başlık gördüm kanımca:silent:

...
Neden kızan siniri geçene kadar girmemek yerine üyeliğim silinsin diyor?

Bence de duygusal bir yaklaşım. Bir keresinde ben de birşeye kızıp özelden mesaj gönderip üyeliğimin iptalini istemiştim ama sonradan gereksiz ve saçma gelmişti yaptığım şey.

En iyisi bir süre girmemek çare olabilir.

Herkezin kendimizi anlamasını bekleyemeyiz ki Predator[23rd] , sende arada bi uza yada kısal.

@Predator yapma olm en çok üzülenlerden biri ben olurum sen lazımsın bize huuuuu bu sitede en çok yazılarını takip ettiğim birisin sen olmadı bu 600cc killer aşkına duydunmuuuuuuuuuuuuu

benim okuduğum ikinci üyelik iptali oldu bu hafta.. sinirimizin geçmesini beklemek daha doğru olur benceç...

Moderatör (forrap)
Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına.Nerede alternatif fikir,nerede farklı düşüncelerin varlığı ?
Öyle hemen ben gideyim bana müsade olur mu? Olmaz...
Bir yer farklı düşüncelerle,orayı farklılaştıranlarla güzeldir.Burası Alice harikalar diyarı değil ki herkes aynı şeyleri düşünsün,sadece güzel şeyler olsun,herşey mükemmel gitsin.Saygı ve sevgi sınırı korunduktan sonra farklı düşüncelerin belirtilmesinin kime ne sakıncası olabilir ki.
Bu sitede yaklaşık 40 bin üye var,gelen de var gelmeyen de var tabi.Bir kere üye olup daha sonra gelmeyenler var...
Ama sonuç olarak binlerce üyemiz var.Türkiye nin en büyük motosiklet sitesiyiz,tamam.Ama bu sitede bir tane Predator[23rd] var.Ve bazı insanların gitmesine o kadar kolay izin verilmez.
Herkesi (ben de dahil) seven vardır,sevmeyen vardır.Fikirlerinin uyuştuğu vardır,uyuşmadığı vardır.Bunların olması normal,olmaması gereken şey ise bence bunun için gitmeyi düşünmek.
Yazında da belirtmişsin ya," çocuk olmamama rağmen bazen çocuk gibi davrandım diye",evet bu başlığı açarken kesinlikle öyle davranmışsın:)
Seni aramızda görmek istiyoruz Predator[23rd]...
Rica da bulunmuşsun,üyeliğimi iptal edebilirmisiniz diye,ben bu ricayı kabul etmiyorum.Rica sonuçta... Etmek zorunda değilim demi ? :)
Ben senden kalman için rica ediyorum...Tabi sende kabul etmeyebilirsin,o ayrı.

Eğer illaki yok kardeşim ben gidicem dersen,saygı duyar üyeliğini iptal ederim.
Ben ya da bir başka yönetici ile bu konuda irtibata geçebilir,özel mesaj atarak üyeliğini iptal ettirebilirsin.

tugcetugce,o iptal olmadı.Ümmet abi den bahsediyorsan tabi...Tamamdır o konu(bakınız) .Ümmet abi şimdi gitmediği için çok memnun...Bir anlık sinir ya da düşünceyle yapmamalı bence insanlar böyle,az değil yıllarımızı,emeğimizi veriyoruz buraya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar