Dün seninle konuşurken sorunu açıklamanı istedim sende çok sebep var dedin bende pek üstüne gitmedim,isteğin üzere başlığını konu dışına taşıdım.Ama üyeliğini iptal etmedim.Etmeme sebebim de konunun önce açıklığa kavuşmasını istememdi.
Görüyorum ki ortada çok büyük bir sorun yok ( bu kadar çok sevenin varken üç beş sorun sorun değildir,dünyanın en dev markalarının bile şikayetçileri - memnun olmayanları - vardır,ama bu onların büyük oldukları gerçeğini ortadan kaldırmaz ).
Her isteği kabul etmek zorunda değiliz

Sende üyeliğinin iptalini istemişsin,kabul etmiyoruz var mı diyeceğin ?

Başlığı kilitliyorum,ve bu fikirden vazgeçtiğini var sayıyorum.Eğer birazıcık hatırımız varsa da bu mesajların üzerine vazgeçmişsindir diye umuyorum.
Tuğba'nın ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorsun,o sadece rahatsız olmuş ve bunu belirtmiş,hep iyi eleştiriler alacaksın diye bir kaide yok,ortada bir yanlış varsa bundan da bahsedilir.Ama bu senin sevilmediğin anlamına gelmez.Aksine sevildiğin ve insanların gözünde çok büyük bir yere sahip olduğun için sana yakıştırılamamıştır,örnek bir insanken ehliyetsiz oluşun. A kişisi bunu yaptığında bu kadar dikkat çekmez,ama sen Ümmet Perkitan 'sın,hepimizin imrenerek baktığı...O sebeptendir ki sana ufak hatalar dahi yakışmaz,bizim gözümüzde pürüssüz bir temizliğin var,motorculuk ruhun var..Onun içindir bu yakıştıramama ehliyetsizliği.
Eğer illa ki ne olursa olsun üyeliğimin iptalini istiyorum dersen,karar yine senindir,saygı duyarız..Özelden irtibata geçebilirsin.
Ama biliyorum,böyle bir şeye gerek kalmayacak:wiinkk:Seni daha nice buluşmalarda görmek istiyoruz...