Üye- Moderatör diyalgları :)

herkesin bi oyun alanı var..adminin de öyle..üstlerine fazla gitmeyin yoksa görkemin beni banladığı gibi bana bana yersiniz banı..gerçi surda 2 lafın belini kiracak arkadaşlar olmasa,fikir alışverişi,yardım isteyen acemiler olmasa kimse olmaz..eee o zaman admin de olmaz, mod da olmaz..reklam da olmaz para da olmaz..sikinti yok yani :)

Kocaeli İl Temsilcisi
İyidide yazanada Banned demesinler :)

Yazmasını bilirsen hiç bir şey olmaz sevgili kardeşim , halbuki yazacağımız şeyleri seçerek düşünerek yazmamız icabet eder , aklımıza geleni paldır küldür yazarsak , yada gerçek hayatta insanların yüzüne pat diye söylersek ,(ne söylediğin kadar nasıl söylediğin önemli) eminimki sanal paylaşım pletformu olan burada değil caddenin ortasında bile şaplağı yeriz ,

onun için yazacaklarımızı düşündüklerimizi , mantıklı makul , çerçeveler içinde, kimseyi incitmeyecek, rencide etmeyecek , kimseye batmayacak tarzda ,tarafsız olarak, yazarsak ne ban yeriz nede tokat :)

tüm bunlara dikkat eden bir insan hiç bir zaman ne burada nede reelde ban yada tokat yemez , mesela kendimden örnek vereyim olcan şimdi beni banlar, bende gururuma yediremeyip kendimi asarım :cherry: :p

çok garip bir şey :) tüm toplumdan uzaklaştırılmak bunu gerçek yaşamda yaşadığınızda nasıl bir tokat olduğunu anlamanız için yaşamanız gerekli ama zor zenaat hazmedip kaldırmak ,gururlu, haysiyetli bir adam için çok zordur .

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

irfan abi alem adamsın haa:cat: kafan her yöne çalışıyo. Yani bi tamir, zihni sinir işlere değil :queen:

aslında herkezde var olan mevcut potensiyelden yiyorum ademcim :cherry: :p

hele işin içinde şeytanlık oldumuydu :cherry: çift çekirdek işlemciler turboya geçiyor 8 çekirdek performansı elde ediyorum :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
bu başlıktan ekmek yerim ben .. en az 2 ban çıkar bu başlıktan hade kolay gelsin..

moderatörlük bukadar ciddi bir işmidir yahu..
erhan abinin yazıarına bakarım genelede abi bi gülümseme yok.:))
barış abi zaten tetikte beklio bi üstteki yazıya bakarsak :)
alper abi işte biraz arasıra tabessüm edio :)
umarım pot kırmamışımdır :))

irfan abi Barış şusut tarafından şut lanacaksın bak ::eek:hmy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar