İyidide yazanada Banned demesinler
Yazmasını bilirsen hiç bir şey olmaz sevgili kardeşim , halbuki yazacağımız şeyleri seçerek düşünerek yazmamız icabet eder , aklımıza geleni paldır küldür yazarsak , yada gerçek hayatta insanların yüzüne pat diye söylersek ,(ne söylediğin kadar nasıl söylediğin önemli) eminimki sanal paylaşım pletformu olan burada değil caddenin ortasında bile şaplağı yeriz ,
onun için yazacaklarımızı düşündüklerimizi , mantıklı makul , çerçeveler içinde, kimseyi incitmeyecek, rencide etmeyecek , kimseye batmayacak tarzda ,tarafsız olarak, yazarsak ne ban yeriz nede tokat
tüm bunlara dikkat eden bir insan hiç bir zaman ne burada nede reelde ban yada tokat yemez , mesela kendimden örnek vereyim olcan şimdi beni banlar, bende gururuma yediremeyip kendimi asarım :cherry:
çok garip bir şey

tüm toplumdan uzaklaştırılmak bunu gerçek yaşamda yaşadığınızda nasıl bir tokat olduğunu anlamanız için yaşamanız gerekli ama zor zenaat hazmedip kaldırmak ,gururlu, haysiyetli bir adam için çok zordur .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
irfan abi alem adamsın haa:cat: kafan her yöne çalışıyo. Yani bi tamir, zihni sinir işlere değil :queen:
aslında herkezde var olan mevcut potensiyelden yiyorum ademcim :cherry:
hele işin içinde şeytanlık oldumuydu :cherry: çift çekirdek işlemciler turboya geçiyor 8 çekirdek performansı elde ediyorum :cherry: