Üye Fotoğrafları

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
mete_han,sana kılım zaten.Eklediğin fotoğrafı silebileceğimi de ben sana hatırlatırım:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tuncercim inceden gözdağı veriyorsun kankama ama önce bi kendi kapındaki çöplüğe baksana...Bakkal Hüssam ambiansı...hatırlatırım...:bounce:

herkesde bunlardan görüyorum...kırtasiyelerde bile satılıyor galiba...:pdaha farklı bi numaran olmalı...:p

onur belgesi tesekkur belgesı takdırı 3 unu bı arada aldım desem olurmu:p
yada notumu 6.00 mı yapsam:queen:

Mete abi benim eklediğim resimleri neden kaale almıyorsun, hala birinci mesajda ismimi göremiyorum... :santa:

Mete abi benim eklediğim resimleri neden kaale almıyorsun, hala birinci mesajda ismimi göremiyorum... :santa:

heman gereken yapılacaktır...sorry sir....:cat:unutmuşum aplacım...:pale:

mete_han,sana kılım zaten.Eklediğin fotoğrafı silebileceğimi de ben sana hatırlatırım:bounce:

eywallah...silersen senden önce ben topiği kilitletirim dostum...için rahat olsun...:cat:

alp'in akli hala foruma koydugu ve ona karsi buyuk bir koz olarak kullanilan kel ve fodul fotosunda galiba :queen::queen::queen:

benim tanıdığım alp o fotoyu hemen siler...kompleksli adam vesselam...:ptaktımı kafaya takar...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
eywallah...silersen senden önce ben topiği kilitletirim dostum...için rahat olsun...:cat:

Emin olma,kitleteceğin adamlarla senin olduğu kadar benimde muhabbetim var taktir edersin ki:)Kaldı ki kitlenen topici geri açabilme gibi bir şey daha var,sanırım biliyorsundur:p Hem benim içim rahat zaten,aktivia yiyorum:p
Kılım sana dedim diye kırılmadın demi Mete abi,ben kıl bir adamım biliyosun,arada böyle kıllık yaparım kıllık olsun diye:) Tek fotoğrafım yok doğru düzgün,olsa ekleyeceğim ama..Hem topic gayet iyi giderken neden milleti korkutalım değil mi :)

Emin olma,kitleteceğin adamlarla senin olduğu kadar benimde muhabbetim var taktir edersin ki:)Kaldı ki kitlenen topici geri açabilme gibi bir şey daha var,sanırım biliyorsundur:p Hem benim içim rahat zaten,aktivia yiyorum:p
Kılım sana dedim diye kırılmadın demi Mete abi,ben kıl bir adamım biliyosun,arada böyle kıllık yaparım kıllık olsun diye:) Tek fotoğrafım yok doğru düzgün,olsa ekleyeceğim ama..Hem topic gayet iyi giderken neden milleti korkutalım değil mi :)

yok la neden kıralayım...benim açtığım ve sonrasında istemediğim bir topiği tekrar açabileceğini sanmıyorum dostum...:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bitanede benden olsun URL=http://imageshack.us]
dscf0105py4.jpg
[/URL]

haydi hayırlı olsun foton...:) ilk sayfaya ismini ekliyorum...merak ettiğin ya bu kim dediğin üyelere belki bakarsın...amacda bu zaten...organize olmuş üyelerin birbirini fotolarıyla tanıyabileceği bir ambians...

Valla mete_han korkumdan resim ekleyemiyorum biliyorum sonra başıma geleceği:mrgreen:

Fürek bu ateş olsa cürümü kadar yer yakar korkma ekle bişicik yapamaz :p
Valla bu aralar üzerine fazla gittik en son halin gözümün önünden gitmiyor bbaday:mrgreen:
Allah muhafaza maymun eder bu adamı valla.Gerçi bizimde Gültekin'imiz var (mete_han tabiriyle kıltiken:))ama olsun tedbiri elden bırakmayalım.Yaşasın kutsal ittifak:p

Valla mete_han korkumdan resim ekleyemiyorum biliyorum sonra başıma geleceği:mrgreen:

eee emir büyük yerden...elin kolun bağlı hayatım...:bounce:

Fürek bu ateş olsa cürümü kadar yer yakar korkma ekle bişicik yapamaz :p

kekocan dede sen Kınroadla Emoğa nasıl gitcen anlamış değilim...neyine güveniyon be...:p

benim iş belli olmaz ha...söz vermim...sonra söz verdim diye uçarsın...söz möz yok...kısmet...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar