Moderatör (forrap)
Benim resim koymam yasaklanmış! :salut:
Hiç sanmıyorum...İstersen bir tane fotoğrafını koyayım da görelim :bounce:
Benim resim koymam yasaklanmış! :salut:
mete_han,sana kılım zaten.Eklediğin fotoğrafı silebileceğimi de ben sana hatırlatırım:bounce:
Tuncercim inceden gözdağı veriyorsun kankama ama önce bi kendi kapındaki çöplüğe baksana...Bakkal Hüssam ambiansı...hatırlatırım...:bounce:
herkesde bunlardan görüyorum...kırtasiyelerde bile satılıyor galiba...daha farklı bi numaran olmalı...
![]()
Bende kılım...Bende silebilirmiyim...:queen::queen::queen:
güzelliğine falan demek istedim.
Mete abi benim eklediğim resimleri neden kaale almıyorsun, hala birinci mesajda ismimi göremiyorum... :santa:
mete_han,sana kılım zaten.Eklediğin fotoğrafı silebileceğimi de ben sana hatırlatırım:bounce:
alp'in akli hala foruma koydugu ve ona karsi buyuk bir koz olarak kullanilan kel ve fodul fotosunda galiba :queen::queen::queen:
eywallah...silersen senden önce ben topiği kilitletirim dostum...için rahat olsun...:cat:
Emin olma,kitleteceğin adamlarla senin olduğu kadar benimde muhabbetim var taktir edersin kiKaldı ki kitlenen topici geri açabilme gibi bir şey daha var,sanırım biliyorsundur
Hem benim içim rahat zaten,aktivia yiyorum
Kılım sana dedim diye kırılmadın demi Mete abi,ben kıl bir adamım biliyosun,arada böyle kıllık yaparım kıllık olsun diyeTek fotoğrafım yok doğru düzgün,olsa ekleyeceğim ama..Hem topic gayet iyi giderken neden milleti korkutalım değil mi
![]()
Valla mete_han korkumdan resim ekleyemiyorum biliyorum sonra başıma geleceği:mrgreen:
Valla bu aralar üzerine fazla gittik en son halin gözümün önünden gitmiyor bbaday:mrgreen:Fürek bu ateş olsa cürümü kadar yer yakar korkma ekle bişicik yapamaz![]()
Valla mete_han korkumdan resim ekleyemiyorum biliyorum sonra başıma geleceği:mrgreen:
Fürek bu ateş olsa cürümü kadar yer yakar korkma ekle bişicik yapamaz![]()