Üye Fotoğrafları

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
IcedEarth_Promo2001_2.jpg

:) :) :)

bende koyım en ıyısı sıte yas ort bıraz altındayım ama olsun bea.....

Aslında ben uglychild in fotolarını görünce vazgeçmiştim resimlerimi eklemekten. Metehan abi ile hemfikirim bencede başka kapıya :p

resim002lq7.jpg

yeniresimsshg0.jpg

pek karizmatik olmasada katolog çekimimden :p

not:Bu fotografda amaç alan derinliğini vermek :):cherry:

oh nihayet usta bir foto şipşakcı bulduk gezilerde sana çok iş düşcek hacı...bugün aradık seni onlınedamısın diye olmadı...

Moderatör (forrap)
GRaFFity atcaksanız sakın adi boyaa kullanmayın :(

Adi boya olayı değil de sanki taktiğinde problem var gibi geldi bana.Ters döndürüp biraz sıktıktan sonra ağızda sıvı boyayı attıktan sonra hava karışımlı düşük sıvılı boyayla yapsaydın,yani diğer bir değişle spreyi ters tutup spreyin arkasındaki havayı kullanarak yapsaydın o şekilde sıvı akmazdı duvardan bence.
Yanlışmıyım ?
(Ben duvardan akan boyalar için söyledim bunları,sen adi boya derken başka bişeyi kastediyorduysan mesela renk kalitesi vs. gibi ben ondan bahsetmedim ona göre:))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adi boya olayı değil de sanki taktiğinde problem var gibi geldi bana.Ters döndürüp biraz sıktıktan sonra ağızda sıvı boyayı attıktan sonra hava karışımlı düşük sıvılı boyayla yapsaydın,yani diğer bir değişle spreyi ters tutup spreyin arkasındaki havayı kullanarak yapsaydın o şekilde sıvı akmazdı duvardan bence.
Yanlışmıyım ?
(Ben duvardan akan boyalar için söyledim bunları,sen adi boya derken başka bişeyi kastediyorduysan mesela renk kalitesi vs. gibi ben ondan bahsetmedim ona göre:))

Boyanın akması çok yakın tuttuğundan....Çok yakın ve tekrar geçerse üzerinden akar...Birde boyadığın zemin de ya astar olucak yada başka boya olmayacak....Üzeri kireç boya kaplı duvarlarda graffity zor olur....Betonlarda hem akmıyor hemde renkler güzel görünüyor...

Nerden biliyorsun derseniz Elde kalan sprey boyalarla eski evimi boyamıştım...Gecekondu olmuştu tablo....Postacı bile o renkli evmi diye adrese bakmadan getirirdi...:p

GRaFFity atcaksanız sakın adi boyaa kullanmayın :(

Bende bizim ewin suvasız cephesine bişeyler yapayım diyorum nasılsa kasktan siyah boya arttı :mrgreen: Ama 3 katlık bi yeri dolduracak kadar bi yere gravitty yapabilirmiyiz ki.Büyük bi çalışma yapmak isteyen gravityciler warsa izmire davet ediyorum:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende bizim ewin suvasız cephesine bişeyler yapayım diyorum nasılsa kasktan siyah boya arttı :mrgreen: Ama 3 katlık bi yeri dolduracak kadar bi yere gravitty yapabilirmiyiz ki.Büyük bi çalışma yapmak isteyen gravityciler warsa izmire davet ediyorum:)

En iyisi bir ilkokulla anlaş...Resim derslerinde resim yapacak duvar arıyorlar...Hem beleşe boyatmış olursun hemde çocuk resimleri ile cıvıl cıvıl olur...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

URL=http://imageshack.us]
atomikwall6gb1ne8.jpg
[/URL]

eeee benden bu kadar görelim bakalım graffiticilerimizi!

Moderatör (forrap)
Konunun dışına daha fazla çıkmayalım bence...Bu konu dağılmasın.Eğer graffity ile ilgili ilgi varsa başka bir başlık açabiliriz bu konuda:)

Yani Bencede Metehan abi arşiv yapcam fotolarınızı eklermisiniz dedi konu nerelere gitti :)

ARKadaşlar konu dağılmasın ama o boya nın akması tutuştan felan deil.. Yakın tutuştan hiç deil .. Yakın tutsaydım çok kalın olurdu çizgiler ! Boya adii derken Boyaa duvar boyası deil o bakımdan ucuz yollu yaniii :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamam ya trip atmayın biz değişiklik olsun diye bi kaç grafiti atalım siteye dedik.tuncerim nasılda kuralcısın!:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karizma

Ennnn karizma fotom bu idare et artık.. :mrgreen: :mrgreen:

resim17jn8.jpg

Diğerlerini görmek istemezsin :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar