sene 1975 o zamanlar deli zamanlarım .. bi kızı sevdiydim . adı asuman .. neeeaahhh .. inceden çıtır mevzuları .. o dönem sahin var bende aborjin beyazı . dogan görünmlü 19" ahtapot jant . kral tesco yapmışım .. araba 5000 ytl ise o dönem tesisata 8500 ytl yarcamışım o derece yani .. bizim asuman yandaki mütahit selim abinin kızı .. yani paranın para oldugu dönemler .. asumanda bi zibidi tayfası gelip evden almalar falan .. ifrit oluyorum .. en son günün birinde açıldım . asumana dedim ki ben senden hoşlanmışım .. ayrca kahvedekilere asuman benim demiim bikere diye konuştum ... demezmi
bana benim beşik kertigim var falan diye .. aradan zaman geçti pat askerdeyim . dedim asuamn beni bekle .. arabayı tesisatı satımışım hayırlısıyla gitmişim gelmişim o dönemler 24 ay askerlik
bendeki asuman aşkı her ay kat ve kat attı .. bakkal süleymanın çıraından mektup alıyorum abi asuman burdaydı şurdaydı onu bunu yaptı falan diye
gelmeye 2 ay kala hep aynı sözler .... " abi senin asuman motorcu bi abiyle geziyo " neeaaaaahh azmettim içerledim döndüm memlekete mahahalleme .. bir ikigün kapısında bagdaş urdum .. kefaretsizce içtim naralar attım ..hergün aynı saatte çıkar köşeyi döner zibidi arkadaşı 80 model java ile alır giderdi .
hemen gitim mondial magzasına . dedim kaçparaysa vericez aga en pahallısı hangisi bunarın dedim gittim aldım .. hemde 0km o dönemler mondial dedin mi ramair, exup, enjeksiyon , sport kuyruk altı egzost hepsi var.
çaça anlıyacagınız alır almaz koştum asumanıma deyecektim içimdekileri senin için bebegim bak herşey senin için diye ..
fakat sokagı döndügümde asuman siyah bi arabanın arka koltuguna biniyordu .. döndü baktı bana iki saniye .. gözümden akan yaşları gördü başını öne egdi ve arabaya bindi .. plakada ise
MUTLUYUZ yazıyordu ...
............ the end ..............
sonra nemi oldu .... dükanın önüne çektik bizim mondiali arada bi otobandan kınalıya sıkıp geliyorum ...