Uyanık Veletler... :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
biraz evvel cep telefonuma bir çağrı gelmiş.merak edip aradım.karşıma en fazla 14 yaşında bir velet çıktı, bozuk Türkçeli tiz bir ses.geçen konuşmayı aynen aktarıyorum.
L demin beni aramışsınız, kimle görüşüyorum
V sizin telden bana mesaj gelip duruyor, bulucaz o şerefsizi
L imkansız çünkü telimi kimse kullanamaz benden başka
V yok geliyor, hattınızı başkası kullanmış olabilir, hattınıza girmiş olabilirler, biz şimdi netteyiz, sizden ricam hatta kalmanız bir 10-15 dakika, aramalarımız devam ediyor ( ne arıyorsa nette artık :p )
L bakın normal telden cep arıyorum.ismim şu.bir haber çıkarsa siz söylersiniz ben kapatıyorum
V olmaz hatta kalmanız bizim için çok önemli, 15-20 dakkaya bulucaz biz merak etmeyin, orası neresi bu arada
L AHL valilik binası burası, teli gereksiz meşgul edemem
V bakın lütfen hatta kalı...
L size iyi günler, gelişme olursa ararsınız

telefonu kapadım ama daha muhabbetin ortasında durumu çakmıştım zaten.sanırım bu veletler arandıkça kazan muhabbetinden milleti böyle kandırıp kendilerine kontör topluyorlardı.amaç çok belliydi yani :)
neyse 2 dakika sonra gene aradım veledi, doğal olarak teli meşguldu, başka bir yemle uğraşıyordu heralde.neyse 1-2 denemeden sonra açtı gene telefonu.geçen konuşma aynen şöyle
L selam, ben valilikteki ilgili arkadaşlara durumu bildirdim, hattınız yaklaşık 1 ay göz altında olacak.aynı olay gerçekleşirse size bilgi iletirim.
V nasıl yani, ne göz altı, anlamadım, hem siz benden izinsiz nasıl hattımı göz altına aldırırsınız (bu arada ses yusuf yusuf moduna geçti :mrgreen: )
L olay artık sadece sizi ilgilendirmiyor, benim hattımın izinsiz kullanıldığını belirttiniz az önce, artık beni de ilgilendiriyor ve doğal olarak hattımdan mesaj gittiğini iddia ettiğiniz hatla ilgili başvuruda bulunabilirim ki gelen numara bulunsun.
V yok yok gerek yok, biz zaten uğraşıyoruz, hem isterseniz 2 ay takibe aldırın.
L gerek görüldüğü takdirde o da yapılır merak etmeyin.size iyi günler.gelişmelerden haberdar edileceksiniz...
V iii iiyy iiyi güünler

hehehe
bu veletler daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar yaaa
:queen: :queen: :queen:

ps.. bu arada size aynı tarz çağrı gelebilir diye numaranın bazı rakamları şöyle
0542 783 21 ..

ya ne akıllılar varmış dünyada :) ama iyi yapmışınız gerçekten akılları sıra bi kendilerini uyanık sanıyolar bide o telin kapanışından sonraki hallerini merak ettim gerçekten eyvah yakalandık diye:) bu arada ben daha yeni üye oldum güzel vakit geçireceğime eminim paylaşımınız için tşkler

muahaha çok güldüm iyi yapmışsın onlara eline sağlık :) cin olmadan adam çarpmaya çalışmak böyle birşey :)

:cherry: bu olaylar veletlerle sınırlı değil sanırım. benzer bir olay da kayınpederimin başına gelmişti. kızkardeşinin cep telefonundan numarayı tespit ettiğini söyleyen ve işi namus meselesi olarak gördüğünü söyleyen bir şahıs karşısında 65 yaşındaki kayın pederim saatlerce o kişinin kendisi olamayacağını anlatmış ikna etmeye çalışmış. karşılığı ise ay sonu gelen kabarık bir telefon faturası ile hala şüpheleri olan bir eş. :queen:

Eline, agzina saglik... Benim de basima geldi... Olayi cozdum ama senin kadar guzel tepki vermemistim...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
o veletler giderken biz dönüyorduk yaw...
hehe:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu önceden bizim mahalldeki veletler , 1o milyarlıkk motoru 5-6 milyara sahibinden.com a ilan verip yapıyorlardı :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buda yeni türedi....Dolandırıcılığın masum yöntemi...

luxor numarayı tam versene lütfen...ben ona şakanın babasını yapayım bi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar