bugün yaklaşık 3 saat motorsiklet üzerindeydim.. yoğun sağanak yağış altında.. şiddetli yağmurda gündüz motorsiklet sürmek çok keyifliydi.. bu sefer 3'te 2 kuralına da uymadım, hep tam gaz.. uygun ekipmanla ıslanmayı altettin mi deme keyfine.. vizöre çarpan damlaların sesini dinleyerek tatlı bir kış yolculuğu.. motorsiklet seviyorum motorsiklet kullanıyorum deyipte kış gelince motorunu tavanarasına kaldıranlara gülüyorum.. ne sevdaymış ama.. harbi sevdaymış sizinkisi.. gülüyorum..
sapanca eşmede ışıklarda bir kalkış yaptım ki! önce durduğum yerde arka tekeri asfalta gömüp, yeşille birlikte uçak gibi kalkış. çok keyifli çok.. yol boyunca araçlar hemen kenara çekilip yol verdi yağış altında kimse peşime takılmaya kalkışmadı

siz şimdi buna da apaçilik dersiniz, bense buna keyif diyorum.. zor şartlarda kullandıkça motorsikleti kullanmakta kolaylaşıyor.. siz sakınmaya devam edin..
bilinçsiz kullanmak değil, bilerek kullanmaktan bahsediyorum.. motorsiklet sürücüsü kendini ne kadar sakınırsa o kadar da amatör kalır.. tabii dengesini bilmek lazım.. ipin ucu kaçmadan..