üşümeden nasıl motor sürüyorlar???

ben revitin kışlık montu eldiveni pantolonuyla içinede knoxın windstopperini giyiorum onun içinede içlik giyerim yinede donuyorum ama bizim ilerdeki yerleşim yerinde daha dün şortla kullanan gördüm karşı şerit olmasa deli mi dürttü seni diye soracaktım

Motosikleti
Fazer8 abs
ben revitin kışlık montu eldiveni pantolonuyla içinede knoxın windstopperini giyiorum onun içinede içlik giyerim yinede donuyorum ama bizim ilerdeki yerleşim yerinde daha dün şortla kullanan gördüm karşı şerit olmasa deli mi dürttü seni diye soracaktım
bi soraydın keşke formülü neymiş vallahi merak ediyorum ama birini çeviricem birgün nedir bu işin aslı astarı diye

bizim burdada gazete dağıtan bir arkadaş vardı kışın motora binmeden önce dizlerine ve göğsüne ben-gay pomat sürüp öyle çıkardı yola...motorda kullandığı tek ekipmandı ben-gay pomat

ben-gay adı bi kere sakat, ben olsam arkadaşlığı hemen keserim :queen:

Motosikleti
Fazer8 abs
bu demek oluyoki tipik tipik insanlar mevcut herkes kendince bir koruma yöntemi bulmuş

Bizim buralarda da çokça olurlar bunlar, meşhurdur seyranbağlarının-esatın kuryeleri. Senin gördüklerin yine ağzı burnu yamulmuş. Buradakiler saçlar jöle/ıslak, ellerde cep telefonu, mesaj çekerek yokuş inmeler vs, vs, Anlatabileceğim şeyler değil. Ama garip olan hepsinin çok normal davranması...

Arkadaşa hak veriyorum bizim ankaradakiler bu işin piri arkadaş!
Adam kafada kasksız ağızda cıgara elde telefon sokak arasında bayır aşşağı 60-70 giderken hem kavşağı geçiyor hemde iki eliyle telefonda mesaj yazabiliyor!!

Daha ötesini görmedim ben ikimizde ağzımız açık birbirimize bakakaldık o an zaten..

Motosikleti
Fazer8 abs
ozaman apaçilere bir alkış rica ediyorum :cherry:

Bende Bugün Sabah Gördüm Elektrikli Bisiklete Binen Adam KaskTakıyordu :D Normal Motosikletli Adamda Kask Yoktu :D :D Ben Bile Durduğum Yerde Üşüyordum :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
At 2 kapak cep kanyağı atletle motora binmessen neyim... :queen:

bn kask mont+eldiven totom donarak dolaşıyorum bu gün yanımdan 0 koruma ile 70-80 km ile gecen apaçi kardeşlerimin haddi hesabı yok :), gerçek nedir bunun sırrı arkadaş bizmi anormaliz onlarmı anlamıyorum. :queen:

Bizim buralarda da eskişehirde havalar soğuyunca mobiletli arkadaşlar da kask takmaya başladı.Hiç yoktan kışın kafalarını koruyorlar.

vallahi çok güldüm, güzel bir sohbet olmuş.. ama işin konuşulmayan bir yanı bizim bedenlerimizi koruya koruya çok narinleştiğimiz gerçeği.. her daim rahatının peşinde olmak yeni neslin en büyük eksikliği.. rahatının peşinde olmayanlar bizden daha rahat, bunu da gözlerden kaçırmayalım..

Valla BenGay markasindan soguttunuz beni :)
Bugun full korumali olmama ragmen hafif usuyerek bayraklidan alsancaga dogru donerken tren raylarinin orca yavaslamistim , bi de ne olsun karsi seritteki velet bagira bagira usumuyormusun o motorsikletin tepesinde diye bana bagiriyor ! Ne diyeceksin zaten kafa buluyor :) Icimdende valla g___m donuyor ama buna deger dedim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar