Üstü kapalı 3 Tekerlekli scotter (Automoto)

Global ekonomik krizin açılımlarını yaşamaya devam eden Amerikan endüstrisinden ilginç bir araç yorumu geldi.Ülkemizde ve dünyada geçmiş yıllarda farklı örneklerinede rastlanan üstü kapalı ve üç tekerlekli araçta pratiklik kavramı ön plana çıkartılmış....Automoto üzerinde Honda tasarımı GY6 ekonomi amaçlı tasarlanmış 150 cc tek silindirli bildiğimiz scotter motoru otomatik CVT transmisyon anti-lock kilitleme emniyetli el ve ayak kumandalı disk frenler ile scotter gidon kullanıyor.Hava soğutmalı CDI ateşlemeli motor aracı (60 mil) yaklaşık 85 km/s gibi oldukça mütavazi bir sürate ulaştırabiliyor.Araçta kapatılabilir arka bagaj , el freni , ABS fren sistemi , mevcut Amerikan yasaları gereği sinyal lambaları , dijital saat ,metalik boya , şok emici süspansiyonlar , silecekli ve su püskürtmeli ön cam , iki kişilik deri yolcu koltukları , Karbon fiber panel , MP3 çalarlı 4 hoparlörlü müzik sistemi , alarm standard donanımda yer alıyor...Alt şasiden bağımsız hareket edebilen yolcu kabini ile oldukça farklı bir tasarıma sahip olan Automoto Amerika Birleşik Devletlerinde 3800 $ etiketle satılıyor...

Global link:http://www.theautomoto.com/

Çok güzel bir şey.BMW nin C1 modeline benziyor ama bunun daha iyi özellikleri var.Böyle araçlar hep ilgimi çekmiştir.Otomobil konforunda motosiklet.Oh ne güzel.:mrgreen:

CBA

çinlilerden de vart bu motordan hatta bizim burda bi tatlıcıda var servis yapıyor :)

çok güzel bişeye benziyo ama amerikada 3800 ise o buraya 8000den aşağıya gelmez...

ne motor zevki ne araba rahatlığı bence gereksiz benzeri birçok çalışma gibi boşa gidecektir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence de mantıksız...Aynı mp3 gibi gereksiz bir alet.... Motor sa 2 teker olucak... Üstü kapalı olmıyacak.... Yoksa triportör alır binerim...En azından eşyamı da taşır... :p

Yok ya arabaya bin daha iyi ben beğenmedim birde bin dünya para isterler

bu tür aletler hep ilgimi çekmiştir c1 e benziyor buda ama bunlar malesefez ki bizde pek tutmuyor

Bu tam motor sayılmaz yaw bu arabayla motorun ortası olmus o ruzgarı tam hıssedemessin bunda :):) Yandan gelir sadece ruzgar oda sana fazla gelmez...:):)

Bana bu motorun bundan farkını soylermısın bence gorunus olarak yanı hatlar dızayn olarak baya bi benzerlık gosterıyor Amerıkan halkınada Cınlı malı yerlı dıye yutturuyo oolmasınlarr yok Honda motor vs vs :p

xy150zkbuyukmw3.jpg

40154978oe3.jpg

üst bölüm neden bu kadar arka tekerlerden bağımsız çözemedim :silent:

evet mantıklı ama bana pek güven vermedi bu sistem...belkide makineye çok yabancı kalmış olduğumuzdandır bilemiyorum

bu tür makinaların dünyanın sürüklendiği kriz ve ekonomi çağı itibariyle önemi artacaktır bence..
Pratiktir kullanışlıdır aslında ister çoğu kişi ama ama herkes motosiklet sevmez. bu makinaları üretenler o tür insanları da hedef kitle olarak alıyor olabilirler.
Yada kuryeler. yağmurda bütün gün motor üstünde olmak zorundalar. onlar da iş keyifden çıkıyor eziyete dönüşüyor.. onların hayatını kolaylaştırabilir.. hele benimkisi gibi yağmuru bol memleketlerde...

Yok böyle bir saçmalık... Üreticiler kullanıcıları ne zannediyor Allah aşkına??? Pazar arabası, sakat aracı, tatil köylerinde ıvız zıvır işlerinde yahut moto taksi niyetine kullanılması belki makbul olabilir!!!

sanki biri size küfür ediyor.. bu ne anlamsız tepkiler.. anlamak mümkün değil..

Bu tarz scooterlar ara sira konsept olarak hep cikar ama nedense tutmaz. Sahsi fikrime gore bu da tutmaz.

Bu tarz araclarin tutmasi icin, arabaya yakin bir komfor sunmasi gerekiyor ki bunu 3 teker ve sadece ustunu kapatarak elde edemezsiniz.

Guzel bir konsept, ama kendi kendinize bu araci satin alirmiydiniz diye bir sorun. Ben almazdim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar