Ustalardan yardım rica ediyorum alacagım motor Mondial 125KT

Arkadaslar merhaba,
Bir motor tutkunu olarak sonunda bir motor almaya karar verdim (hanımı kandırdık)
yanlız sizin gibi ustatlarımın yardımına ihtiyacım var cok fazla bir bütçem yok arkadaslarımızın birisinin Mondial 125 KT marka bir motoru var 1100 km de motor bu motor için satış işlemleri hariç 1.200 YTL istiyor sizce bu motoru almalımıyım ?
bütçem bu kadarına el veriyor zaten aldıktan sonra kullanan arkadaşlar bana ne tavsiye ederler bakım gibi konularda neler yapmalıyım ?
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar..

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

alma arkadaşım çok fiyat biçilmiş :farao: 1.200 ün üzerine 200 de alım satım vergisini ekle hooop=1.400 :thumright: oldumu yani........hem 125 kt lerde titreşim baya bir var.....5.viteste tam gaz yaparsan titreşim hayli artıyor. :farao: maylo87 sana ne güzel önermiş :rendeer: enazından titremezsin.iyide arkadaşım benim kilolarım var bu şekilde atmak istiyorum :queen: dersen kt 125 al.hatta hıh lar var rus malları.....MAYLOY87 Yİ DİNLE DERİM....... SAYGILARIMLA :joker: Başbuğ Atatürk Diyor Ki

Mesuliyet yükü herşeyden, ölümden de ağırdır.

Ustalardan yardım rica ediyorum alacagım motor Mondial 12

bencede bu 125 kt ye fazla fiyat söylemişler sana ben trafik müşavirliği yapıyorum ve 200 kafadan gider masraf olarak 1200 de motora versen pahalıya gelir 151 RS bence akıllıca arkadaşlarında dediği gibi öneri bizden karar senin :)

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

Doğru Haklısınız arkadaşlar ama ben bu motoru aldım bile :mrgreen: ve aynı zamanda aldığım içinde çok mutluyum 4 aylık bir motor sıfır fiyatı 2.300 YTL bana 1400 YTL ye geldi fiyat bence çok uygun ve herşeyden önemlisi motorun eski sahibi çok iyi bakmış motora.

Yani motoru aldım herşey için çok geç ve çok mutluyum :mrgreen: :queen:

Dvorak , mondial iki hafta kadar önce fiyatlarda indirim yaptı. 125 KT nin şuan ki ruhsat masrafı hariç fiyatı 1.788 YTL. , ruhsat masraflarıyla 2.000 YTL nin altında bir maliyeti var.
Motor temizse , gene de cazip fiyat. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. 125 KT tip olarak güzel motor :cat: ...
Tecrübelerini de mondial başlığı altında paylaşırsan seviniriz...

Süper Moderatör (BBRR)
maylo87, aynı yazıyı 50 yere copy paste etmiş olabilirmisin acaba sen yazma özürlü deilsin demi :silent:

Dvorak yeni motorun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :rendeer:

motorun ilk olarak yağını değiştir ne tür yağ kullanacağına aşağıdaki linke bakarak karar verebilirsin

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4697

faydalı bilgilere bakarak bir çok şey hakkında fikir sahibi olabilirsin

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=21

verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkezden özür diliyorum okuyupta bana kızan lar haklarını helal etsinler ben helal ediyorum

dvorak motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim, iyi bir tercih yapmışsın aynı motordan bende var , çanakkale gezisinde motorun güzelliği kendini kanıtladı izmir den çanakkaleye gidiş dönüş arkamda eşim sırt çantası uyku tulumları çadır ve matlar 750km 40ytl benzin tık yok, çok titreşim hissedersen 4000 km den sonra ön zincir dişlisini değiştir 17 dişli yap daha da verimli oluyor.
tekrar hayırlı olsun,
sevgilerimle,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar