- Konu Yazar
Arkadaslar merhaba,
Bir motor tutkunu olarak sonunda bir motor almaya karar verdim (hanımı kandırdık)
yanlız sizin gibi ustatlarımın yardımına ihtiyacım var cok fazla bir bütçem yok arkadaslarımızın birisinin Mondial 125 KT marka bir motoru var 1100 km de motor bu motor için satış işlemleri hariç 1.200 YTL istiyor sizce bu motoru almalımıyım ?
bütçem bu kadarına el veriyor zaten aldıktan sonra kullanan arkadaşlar bana ne tavsiye ederler bakım gibi konularda neler yapmalıyım ?
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar..
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************
Bir motor tutkunu olarak sonunda bir motor almaya karar verdim (hanımı kandırdık)
yanlız sizin gibi ustatlarımın yardımına ihtiyacım var cok fazla bir bütçem yok arkadaslarımızın birisinin Mondial 125 KT marka bir motoru var 1100 km de motor bu motor için satış işlemleri hariç 1.200 YTL istiyor sizce bu motoru almalımıyım ?
bütçem bu kadarına el veriyor zaten aldıktan sonra kullanan arkadaşlar bana ne tavsiye ederler bakım gibi konularda neler yapmalıyım ?
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar..
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************