- Konu Yazar
Arkadaşlar benim kawasaki en500 ün motorundan gelen tıkırtılar için edirnedeki ustama götürdüm. Motoru komple açtık ve egzantrik zincirinin ve onu tutan paletin arızalı olduğunu anladık. Sonra tam toplarken usta dur yataklarınada bakayım dedi. Yataklar o kadar aşınmış ki metal talaş yapmış. Usta bana buraya kızıl yatak yapılması lazım. İzmirde yaptırabiliriz tanıdığım var dedi. Aradı 1.200 fiyat çıktı. Bana çok geldi. Pekte bilmiyorum ama piyasayı sizce nasıl? Pistonlarında sorun yok milde sorun yok. Tek sorun zincir onu tutan gergi(palet) ve bu yataklar.
Z-motor kawasaki en500 egzantrik zincirine 46euro kdv dahil dedi. Şimdi varsa eğer sitemizde ustalar bu motorun masrafını yazabilir mi?
Bir motoru açmanın işçiliği ne kadardır? Aynı zamanda bu zincir takılacak sübap ayarları yapılacak ve diğer ufak tefek sorunlar giderilecek. Aynı usta bana D.I.D egzantrik zincirine 100euro demişti ben z-motordan orjinalini 46euro diyince iyi al ozaman sen takalım dedi. Yani güven vermedi açıkçası. Sizce söylediğim arızaların toplam maliyeti nekadardır?
Şimdiden cevap verme zahmeti gösteren dostlarıma sonsuz teşekkürler:rendeer:
Z-motor kawasaki en500 egzantrik zincirine 46euro kdv dahil dedi. Şimdi varsa eğer sitemizde ustalar bu motorun masrafını yazabilir mi?
Bir motoru açmanın işçiliği ne kadardır? Aynı zamanda bu zincir takılacak sübap ayarları yapılacak ve diğer ufak tefek sorunlar giderilecek. Aynı usta bana D.I.D egzantrik zincirine 100euro demişti ben z-motordan orjinalini 46euro diyince iyi al ozaman sen takalım dedi. Yani güven vermedi açıkçası. Sizce söylediğim arızaların toplam maliyeti nekadardır?
Şimdiden cevap verme zahmeti gösteren dostlarıma sonsuz teşekkürler:rendeer:
Son düzenleme: