Ustalar! Benden hürmet, sizden yardım! Acemiyim Ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustalar, Hocalar,

Motor dünyasına adım atmak için günleri sayıyorum. Ama kafa karışık. Ehliyet geliyor. Birde bu hondanın eğitimine biraz katılacam.

Ben tiger 250 'ye hasta oldum. Ben delikanlıyım scooter'a falan binmem. Her kafadan bir ses çıkıyor. Soru basit. sıfırdan başlıyorum. Senelerce bisiklet ve araba kullandım. denge ve vites sorun olmaz heralde. Ancak.

Kanuni tiger 250
1. Bu motoru acemi halimle kullanabilir miyim. Bu motor acemi için tehlikeli midir yoksa güvenlimidir.
2. Çok arıza yapar mı
3. Ümraniyeden maslaktaki işime gitmek istiyorum. Tem'de ve sıkışık trafikte kullanabilir miyim.

tiger kilo olarak agir bir motor ama acemilik icin agir olmasi iyi bir sey. cin mali oldugu icin ariza yapacagindan emin olabilirsin, sikisik trafikte tabii ki kullanilir iki teker sonucta...

@tumutozturk Kesinlikle rahatça kullanabileceğin bir motosiklet. Yalnız boyun uzunsa pek rahat edemeyebilirsin çünkü motor uzun boylulara göre küçük kalmakta ve oturuş pozisyonu sebebiyle rahat edememektesin. Frenler kuvvetli, tüketim ekonomik, arıza olayına ise eğer bakımını yapar motoru zorlamaz, hararet yaptırmazsan sorunsuz bir motosiklet. 5500km yol yaptım beni hiç üzmedi.

Görüşmek üzere.

arkadaşlar çin malı motorlara katli vaciptir tarzı bi düşünceyle bakıyorlar
bence çin malında şans faktörü çok önemli sana düşeni bakımlarını yaptırdıktan sonra artık şansına

250 cc motosiklet ile öğrenmişitim bende (mz251) daha önce hiç motosiklet kullanmadığım halde 1 haftada şehirler arası yola çıkabilecek kadar öğrendim kişiden kişiye değişebilir fakat kanımca mahallende boş alanlarda uğraşarak 1 hafta içinde sende trafiğe çıkabilirsin ayrıca bu motosiklet başlamak için uygun devirsende kırılsa dökülse acımazsın yedek parçası ucuz olur japonlara göre

bende senin gibiydim önceleri.çinlilerin şatafatına özeniyordum sonra hep farklı motorlara heves ederdim bir ara bu siteye rastladım sonra .hep burda takıldım.
yavaş yavaş görüşlerim değişti ve motosikletim olmadığı halde bayağı bir deneyim kazandım erzurumda olduğum için kışın bitmesini bekliyorum şimdi honda cbf 150 düşünüyorum zamanla bu siteden çok şey öğrendim önemli olan şekil değil hem kalite hemde fiyat tabi yakıtta çok önemli sana tavsiyem bu sitede dolaştıkça çok bilgi alacaksın ve sonrada kendi tarzın oluşacak alırsan japon al hakkını verir herkese selamlar erzurum diyarından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar