Üst düzey kask önerisi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Race olan versiyon daha iyi, sesi 2 kat daha fazla kesiyor. Ben Race'ler ile interkom görüşmesi falan yapabiliyorum 150 ile giderken yani daha çok kesmesine rağmen yine de gerekli frekansları duyabiliyorsunuz. Alacak olanlara Tour değil Race versiyonunu tavsiye ederim. Ne kadar çok koruma o kadar iyi...

Kask aldığım yerde schubert C5 de vardı ama shoei azıcık daha pahalıydı. Her ikisi de piyasanın en pahalı kaskları ama kafa yapısına göre değişiyor sanırım, kimi schubert en sessiz kask diyor kimi çok ses alıyor diyor.
Evet bir kask her kafada aynı sonucu vermeyebilir , herkes tecrübesine göre konuşuyor ,

benim kask ebadı XL eskiden beri birçok markada XL kullanıyorum ,

geçen sene bir kask deneyeyim dedim burnum kaska değdi defalarca ebadına baktım yanlış mı görüyorum diye xl idi , kafama rahat giyiyordum ama hangi kafa tipine göre dizayn ettilerse vizor tarafı çok dar ilginç şekilde , markasınıda unuttum Nolan seviyesinde birşeydi neon sarı renginide beğenmiştim..

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kafa yapısı ile alakalı, yanakların dolgun, boynun kalın, giydiğin montun yakası yüksek, yakasız sayısız değişken var.

shoei x spirit pro tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence de öyle. Gürültüymüş / gürültüsüzmüş diye bir kask seçim kriterim yok. Alpine Motosafe Race veya uzun yol / yüksek sürat için (yolda aşırı irtifa farkları da yoksa) Moldex 7700 köpük tıkaçlar kullanıyorum. Nolan N87 gibi gürültü konusunda son derece dandik olan bir kaska bile 9 saat uzun yol yapabiliyorum.
n87 plustan bahsediyorsanız evet sesi var ama ilk çıkan n87 ler sınıfının en sessiz kasklarından biriydi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
n87 plustan bahsediyorsanız evet sesi var ama ilk çıkan n87 ler sınıfının en sessiz kasklarından biriydi
Düz N87'den bahsediyorum. Öncesinde de N86 vardı. İkisi de gürültülü bence, ama rahat ve fonksiyonel kasklar o yüzden sevip kullandım. Kulak tıkacı ile kullanınca zaten gürültünün pek bir anlamı kalmıyor.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Kaskı Almanya dan alacağım Köln de bildiğiniz bir yer var mı acaba?
birde motoin.de deneyimi olan var mı acaba ?
aşağıdaki arkadaşı almayı planlıyorum

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150

Louis Köln'de var; 612.61€. Motoin'den ucuz. Siteye Türkiye'den bakıyorsanız gördüğünüz fiyat KDV hariç. Mağazaya gittiğinizde fiyatı kdv dahil ödeyeceksiniz ama sonra dönüşte tax free ile geri alacaksınız. Form doldurtmayı ve pasaportunuza işlettirmeyi unutmayın.

Louis yurtdışında motosiklet ekipmanı alabileceğiniz en makul mağaza zinciri. Fiyatları da genelde ucuz oluyor diğerlerine göre.

Köln adresi şu;
Im Gewerbegebiet Pesch 4
50767 Köln
Phone +49 221 559 42 26

Gitmeden önce mağazayı arayıp kaskı ayırtsanız iyi olur. 2 gün falan bekletiyorlar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

https://maps.app.goo.gl/w34r7ZHwn7yT4oSv5
Bu bıraktığım google konum linkinde Kölndeki en büyük motosiklet mağazası olan Louis var. Geçen Ocak ayında sömetr tatilinde Köln'e tatile gittiğmizde gitmiştik hatta oradan eşime mont ve pantalon aldık, motora da abus disk kilidi ve akü şarj cihazı almıştım. Tesadüfen orada forumdan Killingroad arkadaşla da karşılaşmıştık. Uçakta valiz bagaj hakkımız çok yoktu diye kask alamamıştık.
Hatta forumda konusunu da açmıştım: https://www.motosiklet.net/forum/ko...llingroad-ile-tesadufen-karsilasmamiz.219694/

Not: Konunun devamını okumadan yazmışım, Punctum da aynı mağazayı yazmış sağolsun.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Haftaya Almanyadan alacaktım kaski ama
Motomax indiriminde AlpineStar Supertech R10 denk geldi 32.000tl ye
Onu aldim
Umarim dedikleri gibidir kask incelemelerde yere göğe sığdıramadılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar