üsk. Hasan Tan Yuvasi Bizi Davet Ediyor......

ozrace :queen: resimdende fark edeceğiniz gibi böreklere bayıldıı....

sonra müziğin ritmine dayanamayıp kendimi halaya kattım )))

çok güzel ve anlamlı bi organizyon olmuş...emeğinize sağlık...ilerde daha büyük katılımlarla daha güzel ziyaretler gerçekleştirmek dileğiyle...:rendeer:

şu güzelliklere bir bakın.... bu dekikanlı kendi resmini kendi çekmek istedi, bende biraz sağa gel biraz yukarı tut diyerek yardımcı oldum ve kendi kendini resimledi... yüzleri nur gibi hepsinin...

Funda'cım harika çıkmış çocuklar.Sanırım kendi emekleriyle, bu sefer onlar sizi ağırladığı için daha bir farklılar fotoğraflarda.Mahzun,üzgün halleri yok.Yaratıcılıklarını konuşturmaları,üstüne birde sizin izlemeye gitmeniz ne kadar mutlu etmiş onları belli :cat: :rendeer:

Son resimde arkada benim atakan ile semih de çıkmış çok sevdim onları hem akıllı hem de söz dinliyorlar. En yakın zamanda tekrar gidelim ...

Gelemeyenlerinde canı sağolsun.Maksat bizimde orada olduğumuzu hissettirmek.Gönüller bir olduktan sonra yine gideriz noolcak:)?

Funda'cım harika çıkmış çocuklar.Sanırım kendi emekleriyle, bu sefer onlar sizi ağırladığı için daha bir farklılar fotoğraflarda.Mahzun,üzgün halleri yok.Yaratıcılıklarını konuşturmaları,üstüne birde sizin izlemeye gitmeniz ne kadar mutlu etmiş onları belli :cat: :rendeer:

evet bu sefer gerçekten biz ağırlandık hem de çok güzel... dans gösterileri, halk oyunları sunumu, türküler , jimlastik gösterisi, hiphap, tiyatro aklıma gelmeyen bi sürü şov... çok güzeldi çokkkk...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

güzel bi buluşma olmuş.tekerinize sağlık gönlü zengin arkadaşlar,eminim çocuklar sizin geilşinize çok sevinmişlerdir,bu gözlrindeki pırıltıdan hemen belli oluyor.resimlerle bu duyguyu bizede tattırdığınız için sizlere nekadar teşekkür etsek azdır.izmirden selamlar sizlere değerli arkadaşlar.:rendeer::rendeer::rendeer::king::thumleft:::biggrinn::biggrinn::tutkuy::::thanks:

güzel bi buluşma olmuş.tekerinize sağlık gönlü zengin arkadaşlar,eminim çocuklar sizin geilşinize çok sevinmişlerdir,bu gözlrindeki pırıltıdan hemen belli oluyor.resimlerle bu duyguyu bizede tattırdığınız için sizlere nekadar teşekkür etsek azdır.izmirden selamlar sizlere değerli arkadaşlar

ümmet abim eyvallah... kısmetse bigün seni de alır gideriz ziyarete, hep beraber yaşarız bu güzelliği... bizden de izmire kucak dolusu sevgiler saygılar... dikkatli kullan :cherry:

arkadaşlar çok şey kaçırdınız.çocuklar harikalardı vede çok sıcak bir o kadarda sevgiye muhtaç....hele bitanesinin biz giderken arkamdan pazar günü gelecekmisiniz diye sorması beni çok etkiledi ve duygulandırdı inanın cevap veremedim inşallah bidahakine daha fazla arkadaşımız bize katılır ve yumurcakların şirinliklerini ve mutluluklarını yakından görme fırsatını yakalar...bu arada funda ablacım küstüm sana koya koya börek yerkenki resmimimi koydun rezil olduk vallahi bütün mt ye ::utangac: :p

arkadaşlar çok şey kaçırdınız.çocuklar harikalardı vede çok sıcak bir o kadarda sevgiye muhtaç....hele bitanesinin biz giderken arkamdan pazar günü gelecekmisiniz diye sorması beni çok etkiledi ve duygulandırdı inanın cevap veremedim inşallah bidahakine daha fazla arkadaşımız bize katılır ve yumurcakların şirinliklerini ve mutluluklarını yakından görme fırsatını yakalar...bu arada funda ablacım küstüm sana koya koya börek yerkenki resmimimi koydun rezil olduk vallahi bütün mt ye ::utangac: :p

aaaa olur mu? daha önceki resimlerde bir sürü yerde varsın... masa başında , sohbet ederken, grup resminde, hatta bak şimdik bi kıyak yapıcam birde motor üstündeki resmini yayınlayacağım, umarım küslükten vazgeçersin..:rendeer:

1. DELİPOYRAZ :) + 1
2. DARKDIAMOND
3. DENİZCİEYLEM
4. DENİZCİMUZAFFER
5. BURAKİ77
6. OZRACE + 1

:rendeer::rendeer::rendeer:

aaaa olur mu? daha önceki resimlerde bir sürü yerde varsın... masa başında , sohbet ederken, grup resminde, hatta bak şimdik bi kıyak yapıcam birde motor üstündeki resmini yayınlayacağım, umarım küslükten vazgeçersin..:rendeer:

zaten şaka yapmıştım küsmedim küsmedim korkma :cherry: en kısa zamanta tekrarlayalım çocuklar çok şirin :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel ve anlamlı gezi ...Tebrik ederim........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar