- Konu Yazar
Funda'cım harika çıkmış çocuklar.Sanırım kendi emekleriyle, bu sefer onlar sizi ağırladığı için daha bir farklılar fotoğraflarda.Mahzun,üzgün halleri yok.Yaratıcılıklarını konuşturmaları,üstüne birde sizin izlemeye gitmeniz ne kadar mutlu etmiş onları belli :cat: :rendeer:
güzel bi buluşma olmuş.tekerinize sağlık gönlü zengin arkadaşlar,eminim çocuklar sizin geilşinize çok sevinmişlerdir,bu gözlrindeki pırıltıdan hemen belli oluyor.resimlerle bu duyguyu bizede tattırdığınız için sizlere nekadar teşekkür etsek azdır.izmirden selamlar sizlere değerli arkadaşlar
arkadaşlar çok şey kaçırdınız.çocuklar harikalardı vede çok sıcak bir o kadarda sevgiye muhtaç....hele bitanesinin biz giderken arkamdan pazar günü gelecekmisiniz diye sorması beni çok etkiledi ve duygulandırdı inanın cevap veremedim inşallah bidahakine daha fazla arkadaşımız bize katılır ve yumurcakların şirinliklerini ve mutluluklarını yakından görme fırsatını yakalar...bu arada funda ablacım küstüm sana koya koya börek yerkenki resmimimi koydun rezil olduk vallahi bütün mt ye ::utangac:![]()