http://imageshack.us/ buradan resmi yükleyip sitenin sana verdiği linki de mesaj yazdığımız panonun hemen üst satırında sarı kutucuk var oraya tıklayıp yapıştır diyosun hepsi bu kadar

Başta delipoyraz abiolmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim :rendeer:
Havanın yağmurlu olmasından dolayı bahçede istediğimiz organizasyonu yapamasak da özellikle hacivat-karagöz perde oyunu, patlamış mısırlar ve küçük hediyeler ile kardeşlerimize güzel bir gün yaşattığımızı düşünüyorum.
Kaza yapan arkadaşlarımıza acil şifalar dilerim :rendeer:
Bu arada Loft sana ayrı bir teşekkür borçluyum :cat:
Bugün yurda bağışlanan giysi ve ilaçların makbuzları bende. Birazdan yükleyeceğim. :bounce:
O K U Y U N
toplantı sonrası ilk mesaj ...
işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.
kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat ın su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize. bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun diyorum.

yaaa o resimlerdeki ben değilim o tacı ben takmıs olamam ahhh cem abi Aaahhhh hep sana uyduk rezil rusva ettin millete bizi one yaaa ibik gibi eglence cıktı millete![]()
Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık,emeği geçenlere gönülden teşekkürler,çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım,sabah tam kalkmış yola çıkmak için hazırlanıyordum şirketten telefon edip acil olarak gitmemi istediler.Gelibolu+Truva turu yaptım,eve şimdi geldim.Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.