üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

http://imageshack.us/ buradan resmi yükleyip sitenin sana verdiği linki de mesaj yazdığımız panonun hemen üst satırında sarı kutucuk var oraya tıklayıp yapıştır diyosun hepsi bu kadar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewet dostların gizemin antremanı bitti anca ewe geldik malum yollar ıslak tin tin geldim zorla motor camur içinde eh artık funda abla atarsın bi yıkama parası hehe :mrgreen: valla cok guzeldi cocuklara hiç yabancılık cekmedim hatta cok cabuk alıstım kahvaltıda cok eglendim yeni abilerim ablalarımla tanıstım tekrar tekrar memnun oldum svd ve desperadost abilerim cok cok gecmiş olsun acil şifalar inş bu resimlerde benden

valla flu cıkmıs olabilirler anca telefonla bukadar oluyo kusura bakmayın herkese cok teşekkurler saygılar :)

Başta delipoyraz abi:p olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim :rendeer:

Havanın yağmurlu olmasından dolayı bahçede istediğimiz organizasyonu yapamasak da özellikle hacivat-karagöz perde oyunu, patlamış mısırlar ve küçük hediyeler ile kardeşlerimize güzel bir gün yaşattığımızı düşünüyorum.

Kaza yapan arkadaşlarımıza acil şifalar dilerim :rendeer:

Bu arada Loft sana ayrı bir teşekkür borçluyum :cat:

Bugün yurda bağışlanan giysi ve ilaçların makbuzları bende. Birazdan yükleyeceğim. :bounce:

hepinize ayrı ayrı tşk ederim arkadaşlar.. sizinle olmak güzeldi..

ne demek handeciik her zaman yanınızdayım :)

nasıl sattım ama biletleri size :p

o kadar resim mi var yaws ?

Son düzenleme:
O K U Y U N
toplantı sonrası ilk mesaj ...
işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.
kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat ın su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize. bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun diyorum.

çoook geçmişolsun negüzelki size bişey olmamış :pale:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugüzel organizasyonu yarıda bıraktığım için üzgünüm ama verilmiş sözüm vardı onu yerine getirdim fakat sizler üstünüze düşeni yerine getirmişiniz,hepinize candan teşekkürler,destek ve katkıda bulunanlardan allah razı olsun.
rahmetli necdetin anısına bugüzel etkinlikte başrol oynayan kardeşim poyraza özel teşşekkür ederim.bendede biraz resim var onlarıda yüklüyorum.svd ve desparadosta büyük geçmiş olsun çiddi bişey olmaması sevindirici

pic0951yl3.jpg

pic0940jo0.jpg

pic0941je7.jpg

pic0942nh7.jpg

pic0943xr3.jpg

pic0944vn9.jpg

pic0945qh5.jpg

pic0946rh9.jpg

pic0947wc0.jpg

pic0948yh3.jpg

pic0949hj6.jpg

pic0950wt1.jpg

Son düzenleme:
svd ve desperadost çok geçmiş olsun diyorum.
Bende çok keyif aldım, hem kahvaltıdan hem de yuvada olmaktan.
Ben dönüşte yağmura yakalandım, biraz ıslandım ama günün keyfine değdi doğrusu.

Son düzenleme:
bende gelirken biraz nemlendim ama ıslanmadım yamur yoktu alahtan:cherry::cherry:

yalnız çocuklar aynamı bozmuşlar sağlık olsun yaptırırız

Son düzenleme:
Kaza geçirmiş olan desperadost ve svd geçmiş olsun..Bu güzel organizayona katkısı olan ve katılan aradaşlara teşekkürler...

s5002112smallws8.jpg

s5002105smalljb0.jpg

s5002107smallxf2.jpg

s5002119smallwa6.jpg

s5002113smallpd1.jpg

s5002129smallub0.jpg

s5002127smalllg9.jpg

[

s5002130smallqi4.jpg

s5002131smallkz1.jpg

s5002120smalloq1.jpg

s5002121smallor1.jpg

s5002126smallfj0.jpg

kahvaltıdan sonra MT üyeleri hazır
minikleri sevindirecekler

s5002127smalllg9.jpg

s5002128smallzx9.jpg

s5002114smallik4.jpg

s5002115smallpp4.jpg

s5002116smallbu9.jpg

hacivat karagöz amva sağolun
s5002117smalltp1.jpg

s5002118smallyw5.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık,emeği geçenlere gönülden teşekkürler,çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım,sabah tam kalkmış yola çıkmak için hazırlanıyordum şirketten telefon edip acil olarak gitmemi istediler.Gelibolu+Truva turu yaptım,eve şimdi geldim.Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.

helal bee helalllllllll malesef hava muhalefeti yüzünden evden izin çıkmadı herkesin ayağına sağlık nejdet abinin fotoyu görünce tüylerim kalktı gözüm doldu ahbeee ahhhh allah rahmet eylesin sağollasın mt var olasın iyiki varsın :rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
2 gündür izinli olmama ragmen is guc esiri oldum. Sizlere katilamadigim icin uzgunum. Kaza geciren ailemiz uyelerine cok gecmis olsun diyorum. Saglik problemi olmamasi cok sevindirici.

ben bu küçük hanımı bir başka seviyorum... 3 tane daha kardeşi var 1 i bu yuvada diğerleri başka yuvada hepsi de kız.. ilk ziyaretten sonra DİLAN a koruyucu aile olmak istedim ama diğer kardeşlerini düşününce :salut: hepsinin birden sorumluluğunu alamam, bi tek Dilan ı kardeşlerinden ayrı tutamam..

bu arada tarih kesin olmamakla birlikte 6 HAZİRAN akşamı Hasan Tan yuvasında ki çocukların yılsonu gösterisi var.. Bizleri de velileri olarak onları izlemeye davet edecekler... Konuyla ilgili yeni bir duyuru topiği açarım ama ziyarete gelen arkadaşlara önbilgi olarak duyurayım istedim... Gelmek isteyenler programını ona göre hazırlasın... Geçen sene gitmiştik ; o akşam çocuklar için bir başka oluyor.. Çünkü bu sefer onlar bizi ağırlıyor.. Misafir gidiyoruz yani...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende daha bisürü resim var
müsayit olunca yükleyeceğim bilginize:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaa o resimlerdeki ben değilim o tacı ben takmıs olamam ahhh cem abi Aaahhhh hep sana uyduk rezil rusva ettin millete bizi one yaaa ibik gibi eglence cıktı millete :)

sağol delipoyraz abi sayende güzel bir gün yaşadık arkadaşlarımızı gördük
iyiki varsın

Son düzenleme:
yaaa o resimlerdeki ben değilim o tacı ben takmıs olamam ahhh cem abi Aaahhhh hep sana uyduk rezil rusva ettin millete bizi one yaaa ibik gibi eglence cıktı millete :)

bumu sen değilsin :)

Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık,emeği geçenlere gönülden teşekkürler,çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım,sabah tam kalkmış yola çıkmak için hazırlanıyordum şirketten telefon edip acil olarak gitmemi istediler.Gelibolu+Truva turu yaptım,eve şimdi geldim.Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.

Ne yalan söyliyeyim gözlerim seni aradi abi...
İnşallah başka toplaşmalarda...

Elinize , Ağzınıza , Emeğinize sağlık...

Sizlerin sayende bende ilk kez izlemiş oldum :) Hacivat-Karagöz Perde oyununu
Ne mutluki sizlere hala yaşatmaya devam ediyorunuz.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar