üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

abiler ablalar valla guzel gecicek sonrada bizim okula gidip yuzsekmi napsak hehe olmadı halısaha macı yaparız olmadı basket oynarız olmadı golf oynarız hahaa spor akademisiya sosyete yapalım biraz havamız batsın e hadi guncelllllllll ( amac buydu bos konustum) :mrgreen:

boş konuşmak arada işe yarıyormuş demek ki :p:p:p

::pala::ben derim ki; topiği bu şekilde güncel tutmanın pek faydası yok... bu yüzden son 3-4 gün kala bu topikten ekip olarak haberleşebiliriz.. zaten kahvaltı içinde yuva içinde güzel AZ VE ÖZ bir ekibimiz var... daha önceki yazışmalarımızda herkes ne yapacağı konusunda az çok fikir sahibi oldu... 28 nisan gibi gene topiğe döneriz... hepinizi çokkkk seviyorum...:rendeer::rendeer::rendeer: herhangi bir sebepten benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşım olursa [email protected] adresini kullanabilir.

önemli ve mutlu bir gelişme...
evet az evvel aldığım bir haberle çok ama çok mutlu oldum.. kanatlandım bile (redbull da içmemiştim ama):mrgreen: neyse konuya gelelim....

çok değer verdiğim gönül dostlarımla aynı karede gördüğüm ve sanırım bazılarınızında tanıdığı AKALTEKE (Tamer) nin büyük desteği ve aracılığıyla HAYALCİ (volkan) yuva ziyaret gününde bizimle olacak ve çocuklara Hacivat ve Karagöz gölge oyunu perdesi açacağız... desteği için sevgili AKALTEKE ye çok teşekkür ederim.::biggrinn::biggrinn::biggrinn:rendeer:

Son düzenleme:
boş konuşmak arada işe yarıyormuş demek ki :p:p:p

sen hep böyle boş konuş olurmu nasıl olsa boş olmadıhını cümle alm biliyor buda kapak olsun senin gibi kutsal iş yapan boş konuşsa ne olur farketmez :rendeer::rendeer::rendeer:

abiler ablalar valla guzel gecicek sonrada bizim okula gidip yuzsekmi napsak hehe olmadı halısaha macı yaparız olmadı basket oynarız olmadı golf oynarız hahaa spor akademisiya sosyete yapalım biraz havamız batsın e hadi guncelllllllll ( amac buydu bos konustum) :mrgreen:

böyle boş lafı her zaman dinleriz :rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haydi bakalım hop hop hop guncelle guncelle okaaan guncelle bakıyım afferin ogluma bidaha guncelle ooohhh ne guzel

::pala::ben derim ki; topiği bu şekilde güncel tutmanın pek faydası yok... bu yüzden son 3-4 gün kala bu topikten ekip olarak haberleşebiliriz.. zaten kahvaltı içinde yuva içinde güzel AZ VE ÖZ bir ekibimiz var... daha önceki yazışmalarımızda herkes ne yapacağı konusunda az çok fikir sahibi oldu... 28 nisan gibi gene topiğe döneriz..
mesaj alınmıştır

ben derim ki; topiği bu şekilde güncel tutmanın pek faydası yok... bu yüzden son 3-4 gün kala bu topikten ekip olarak haberleşebiliriz.. zaten kahvaltı içinde yuva içinde güzel AZ VE ÖZ bir ekibimiz var... daha önceki yazışmalarımızda herkes ne yapacağı konusunda az çok fikir sahibi oldu... 28 nisan gibi gene topiğe döneriz... hepinizi çokkkk seviyorum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dogru söze ne denir :mrgreen:

Zıpçıktılık yapıp güncelleyeyim bari başlığı:cherry:.O kadarda demişler,"28 nisanda başlığa geri dönelim!" diye ama öyle heptende gömmeyelim dimi yani?
Hepiniz bişeyleri paylaşmışsınız ama bende alacak bişeyi işkembe-i kübradan uydurup bulurum:mrgreen:.

çok değer verdiğim ve gönül dostlarımla aynı resim karede gördüğüm , sanırım bazılarınızında tanıdığı AKALTEKE (Tamer) nin büyük desteği ve aracılığıyla HAYALCİ (volkan) yuva ziyaret gününde bizimle olacak ve çocuklara Hacivat ve Karagöz gölge oyunu perdesi açacağız... desteği için sevgili AKALTEKE ye çok teşekkür ederim.

bi güncelde ben çekim dedim... İNADINA...

Son düzenleme:
arkadaslar bana bırısı sımdı cok ayrıntılı sekılde anlatırmı nasıl gelcem oraya ben he abıcım sana dıyorum delıpoyraz sna dıyom duy benı bak benım durumum bellı gebzeden motorsuz gelcem okey

çok değer verdiğim ve gönül dostlarımla aynı resim karede gördüğüm , sanırım bazılarınızında tanıdığı AKALTEKE (Tamer) nin büyük desteği ve aracılığıyla HAYALCİ (volkan) yuva ziyaret gününde bizimle olacak ve çocuklara Karagöz-Hacivat perdesi açacağız... desteği için sevgili AKALTEKE ye çok teşekkür ederim.

bi güncelde ben çekim dedim... İNADINA...

usta dayanamadın galiba bi güncelde benden olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 4 mayısta gunesli bir pazar gunu cınaraltında yer bulabilecezmi sizce

arkadaşlar 4 mayısta gunesli bir pazar gunu cınaraltında yer bulabilecezmi sizce

dostdark o konuda gönüllü erken gidip yer ayarlayacak bize..en kötü otururuz kaldırıma yeriz menemenimizi .. biz motorcuyuz fark yapmaz bize.:wiinkk::wiinkk:

serseri :):cherry: bu senede pastanı kendin al... hem doğumgünün ayın 6 sı değilmiydi...:queen::queen: hem almışız motorda taşıdık diye bi de eleştiriyor.. sor bakalım taşıyan arkadaşa kolay olmuş mu neleri göze aldılar senin için bea..:cherry::cherry:

abi çok sağolun ama o mumlar pastanın altında olmasaydı yada pastanın üstü üste olsaydı motorla geldiği beli olmazdı
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vallaha ben geliyom hande ve kahvaltı çok kalabalık olcak zannedersem bahçeye sığmıcaz.

ümmet abi sen zaten canım abimisin:rendeer:

Son düzenleme:
dostdark der ki ; abi çok sağolun ama o mumlar pastanın altında olmasaydı yada pastanın üstü üste olsaydı motorla geldiği beli olmazdı

:queen::queen::queen::queen::queen::queen: elimizden gelen budur...:bounce::bounce: itirazı olan..

Son düzenleme:
abi çok sağolun ama o mumlar pastanın altında olmasaydı yada pastanın üstü üste olsaydı motorla geldiği beli olmazdı

ümmet abi sen zaten canım abimisin:rendeer:

Aşkolsun Soner.:pale: O pasta için ne zorluklara katlandık; dışarıdan yemek getirilmesi yasak olan öğretmen evine, elimizde pastalarla dalıp bir de yüzsüzce çatal bıçak dilendik .:p Sen hala yok pastanın mumu altındaymış yok şekli bozulmuş diyorsun :salut::salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar