üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

Delipoyraz abi ben daha ayılamadım ama bende bişiy alırım,
hatta birgün seninle eminönüne oyuncakcıya gidelim beraber seçeriz
şimdi aklıma bişey gelmiyor

sen aldığımız oyuncakları kendin oynamaktan çocuklara veremezsinki :queen::queen: ama olur sen müsaid olduğunda haber uçur gideriz zaten bende 60 adet star ballons için geçecem :cat:

sen aldığımız oyuncakları kendin oynamaktan çocuklara veremezsinki :queen::queen: ama olur sen müsaid olduğunda haber uçur gideriz zaten bende 60 adet star ballons için geçecem :cat:

Yaaaffff almışken biraz oynasam neçıkarki:queen:
::146::::146::::146::::146::::148::::146::::146::::146:::queen:

yaz benıde abı basa oncekıne gıdemedım buna bagrım gıdeyım yoksa adamlar topa tutcak benı

bunca dostumuzla bu kahvaltı kaçarmı....bi aksilik çıkmazsa kahvaltıya gelebilirim.multinet im de yatarsa bişeyler alırım keratalara:mrgreen:

Son düzenleme:
delipoyraz abiiii biz ne alacağız :silent::silent:
aklına bişey gelirse yaz bana ya da kırmızıya.
olmadı biz aklımıza gelen bişey olursa onu alır sana da bilgi veririz:cat:

bize birşey kjalamış bizde artıkın ev yapımı kek börek birşeyler bakıcaz ait o güne özel daha çok zaman var şimdiden yaparsak bozulur hem :9

Bu arad çocuklara (erkek) plastik top kızlara da voleybol topu nasıl olur hem spor yaparlar hemde uzun süre oynayabilirler. Terleyip üşütmezlere umarım. Havalar ısınacak açık havada voleybol futbol iyi olur gibi maçlar birtince de top kek yiyip meyvesuyu içip üzerine de toto yerler :)
Bende plastik-voleybol top bakayım bari.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben ayrım yapmadın erkek cocuklarada bir er tane araba ayarladım kahvaltı görüşürüz

arkadaşlar müzik tesisatını bahçeye kuracaksak eğer uzatma kablosuna ihtiyacımız olacak.Elinde olan ya da temin edebilecek olan var mı?

dha onumuzda bi ay var alınıcaklar konusunu genişletebiliriz herhlde:cat:

bide bnm tanıdıgım bi delipoyraz vardı cok tatlı bi cocugu olan anlamadıgım nie herkes abii demiş:p

arkadaşlar uzatma kablosunu kac metre ıstıosunuz ve kaclı olsun
:cherry:
onu ben temin edebılırım boyutlarını söylemeniz yeterli;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bize birşey kjalamış bizde artıkın ev yapımı kek börek birşeyler bakıcaz ait o güne özel daha çok zaman var şimdiden yaparsak bozulur hem :9

Bu arad çocuklara (erkek) plastik top kızlara da voleybol topu nasıl olur hem spor yaparlar hemde uzun süre oynayabilirler. Terleyip üşütmezlere umarım. Havalar ısınacak açık havada voleybol futbol iyi olur gibi maçlar birtince de top kek yiyip meyvesuyu içip üzerine de toto yerler :)
Bende plastik-voleybol top bakayım bari.
voleybol topu olarak selex marka bakabilrsiniz en ucuzu o spor akademisinde okuyoruz gizemde voleybolcu ordan biliyoruz hehe :mrgreen: cok guzel olur spora tesvik edersiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar