Uşak Yolcusu Kalmasın..(5 gün yokum)

Arkadaşlar işi gücü ayarladım patronla papaz olmayı da göze alarak memleketime doğru motosikletimle sabah yola çıkacağım...gidiş dönüş 550+550 köy kasaba dolanma derken..1500 km...vakit kalırsa İzmir ve Manisa Salihli dahil toplamda 2000 km yolum var...Salihli Hondada yağ değişimim olacak zaten...bir süre foruma uğrayamayacağım...ama köyümde telefonun internetinden mobil olarak girebilirsem illa ki buralardayız...

Şimdiden selam sevgiler herkese...gözden uzak gönülden uzak olur bu hep böyledir...kazası var belası var yolda bir kamyonun altına gireriz falan hakkınızı helal edin...:p Allaha emanet olun...

bir reklamda diyor...herkes tatil için çalışıyor...aynen öyle bende köyüme gitmek için sabırsızlanıyorum...:p

numaram 537 335 22 33 dir...bir durum olursa mesaj atınız ben sizi ararım...mesaj attığınızda adınızı ve mt deki nikinizde yazın ...banada uğra diyen olursa illa ki uğramak isterim yol üstündeyse...ama bir köftenizi yerim...:queen:

bana memleketinden bişey getir diyene yalandan tamam diyemeyeceğim...:pbizim oralarda tarhana...deri ..dokuma ve battaniye menşurdur bunlar pek gelcek şeyler değil yani...:p

hayırlıyolculuklar Metehan kazasız belasız,tekerin düz bassın,benzin depon boşalmasın...kim tutar seni Uşak yollarında :)
cubuf'u fazla yorma sonra otobüs'e talim etmeyesin :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam turgutlu manisaya ugrarsan beklerim çayımı içmeye :)

hocam mersine uğramayacağınız için prosedür icabı mersine beklerim :)diyorum.

Moderatör
Zaten bu emperyalist guclerin uşagi olmussun, daha ne isin var Uşak da :p Hayirli yolculuk paşam.

Tabi depo kılıfı sele yaptırmak hayra alamet değildi çiçek gibi yapıp çıkacaksın yola dimi :) . , Aman dikkat et, Hayırlı yolculuklar

F54

abi manisa da macun yok mu yalandan dokuma falan yazmışsın kaç yaşında adamsın bizi kandırmaya utanmazmısın hee:queen:

Hayırlı yollar mete bende şu an malatyadayım yollarımız kesişir birgün elbet.
Kazasız belasız inşallah

aga bugğn denk gelemedik iyimi tüm gün gölge gibi arkandaydım ,

köftecide pişti olmak an meselesiydi ama nasip olmadı dönüşte inşallah...

kazasız belasız tatiller...

Kardeşim bu gün uğradın bana çok hoş oldu sağol sanal ortamda olan dostluğumuzu reeldede pekiştirmiş olduk sağol her ne kadar senin için yengene hazırlattığım köftelerden tadamasanda :( neyse bakalım fazla oyalamak istemedim ki seni bir an evvel sılaya varasın diye köfteleri kaplıcalarda ben yedim artık ama dönüşte tekrar hazırlatcam Allaha emanet ol yolun açık olsun kazasız belasız git gel inş. :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
Kardeþim bu gün uðradýn bana çok hoþ oldu saðol sanal ortamda olan dostluðumuzu reeldede pekiþtirmiþ olduk saðol her ne kadar senin için yengene hazýrlattýðým köftelerden tadamasanda :( neyse bakalým fazla oyalamak istemedim ki seni bir an evvel sýlaya varasýn diye köfteleri kaplýcalarda ben yedim artýk ama dönüþte tekrar hazýrlatcam Allaha emanet ol yolun açýk olsun kazasýz belasýz git gel inþ. :rendeer:

:) selam. ...mete yukunu aldı kofte den yana :) usaga. memleketine kadar yeter ona :)

Sana kadar bekleyememis. Mendebur. :):):) D

---------- Post added at 03:31 ---------- Previous post was at 03:24 ----------

aga bugðn denk gelemedik iyimi tüm gün gölge gibi arkandaydým ,

köftecide piþti olmak an meselesiydi ama nasip olmadý dönüþte inþallah...

kazasýz belasýz tatiller...

ne oldu aga. bi sorun yapmadı dimi. makina ? Akşam eve vardığımda oksijen fazlalığından burnum kanamaya başladı.

sonra kafayı bi vurdum. anında uyumusum. iptal :)
Güzel gündü kanka. teşekkürler :):)
Keske. mete ninde. vakti olaydı ..

:) Ne oldu aga. bi sorun yapmadı dimi. makina ? Akşam eve vardığımda oksijen fazlalığından burnum kanamaya başladı.

sonra kafayı bi vurdum. anında uyumusum. iptal :)
Güzel gündü kanka. teşekkürler :):)
Keske. mete ninde. vakti olaydı ..

aga feribottan indim su kaynatmaya başladı :) çekişten düştü filan ve beklenen son kapıda ruhunu teslim etti motür :)

dün tüm olumsuzluklara rağmen keyifli güzel bir gündü gerçekten tedavi oldum :)
oksijen beni öyle bir çarptı ki motordan dumanlar çıkarken benim gözümden uyku akıyordu , rüyamda dumanlar arasından süzülüp binbir türlü güzelliklere eriyordum :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Yolun açık olsun.Dönüşte bol foto ve aksiyon bekliyoruz.:king:

ondan hiç şüphen olmasın serdar abi mete hayatta sevmez resim çekmeyi :cherry::queen:

---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:00 ----------

aga feribottan indim su kaynatmaya başladı :) çekişten düştü filan ve beklenen son kapıda ruhunu teslim etti motür :)

dün tüm olumsuzluklara rağmen keyifli güzel bir gündü gerçekten tedavi oldum :)
oksijen beni öyle bir çarptı ki motordan dumanlar çıkarken benim gözümden uyku akıyordu , rüyamda dumanlar arasından süzülüp binbir türlü güzelliklere eriyordum :)

ulem ben ben tahmin ettim öle olacağını yeminle dedim bu inşallah yollarda kalmaz , harbi ciddi mi söylüyosun makina ruhunu teslim ettimi ? :)

eeeeee kardeşim dedim sana yedek cbf yi alalım diye :) allahtan çınarcık rotasını takip etmedik yoksa vay ki benim cbf nin başına gelenler :cherry::queen: gelenler :queen::cherry:

---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:07 ----------

Yolun açık olsun.Dönüşte bol foto ve aksiyon bekliyoruz.:king:

aksiyon yeni videomuzla yeni konuyla gelecek serdar abi şu an üzerinde çalışıyorum :)

Hayırlı yolculuklar metehan kardeşim ALLAH kaza bela vermesın yolun hep acık olsun aaaaa bıde yağcılar hep acık olsun neme lazım yolda yağ falan eksıltır lazım olur :p

bolca foto beklıyoruz abi ama öle classic değil enteresting olsun lütfen..:flower:

ohooo ben geldim bile...:p ayıp olmasın diye cevap yazıyorum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar